Yere göğe sığdıramadı! 'Bu sezonun en iyisi!'

Bir dönem Real Madrid forması da giyen Hamit Altıntop, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özellikle Beşiktaş'ın yeni transferi Pepe'yi yere göğe sığdıramadı.

Yere göğe sığdıramadı! 'Bu sezonun en iyisi!'
Yere göğe sığdıramadı! 'Bu sezonun en iyisi!'
GİRİŞ 12.07.2017 14:44 GÜNCELLEME 12.07.2017 14:48

İşte tecrübeli futbolcunun sözleri:

Real Madrid'den ayrılırken 3 yıllık sözleşmem vardı. Mourinho ile aram çok iyiydi, halen mesajlaşıyoruz. Tabii ki bana ilk sezondan sonra sakatlığın da etkisiyle ilk 11'de oynatmayı düşünmediğini söylemişti. Kalmamı istemesine rağmen G.Saray’dan gelen teklif sonrası gitmek istedim. Düzenli oynamayı istiyordum.

İNANILMAZ BİR KARİYERE SAHİP

Pepe'yle Real Madrid'de oynadım. Beşiktaş'ta takım başarılı olursa tabii ki Pepe de başarılı olarak adlandırılır. Onun azminden ve hırsından kimsenin şüphesi olmasın. Özgüveni, çalışma azmi muazzam diyebilirim. Pozitif bir yapıya sahip olarak lige renk katacaktır. Bana göre bu sene yapılan transferler arasında kesinlikle en iyisidir. Ülkeye gelen en önemli 10 yabancı arasında da ilk 10 arasına mutlaka dahil edilebilir. Harika ve ulaşılması çok zor bir kariyere de sahip.

TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTERiM

ON olarak Almanya'da Darmstadt forması giyen 35 yaşındaki futbolcu, "Futbolun içinde kalmak istiyorum. Bırakmayı hiç düşünmedim. Şartlar uygun olursa Türkiye’ye dönmek istiyorum.

KAYNAK: AKŞAM