Quaresma: Konuşursam, ceza alırım

Konfederasyonlar Kupası'nda Video Yardımcı Hakem sistemi ile verilen kararlar tartışma yarattı. Ricardo Quaresma, gollerinin verilmemesine isyan etti.

Quaresma: Konuşursam, ceza alırım
Quaresma: Konuşursam, ceza alırım
GİRİŞ 18.06.2017 22:27 GÜNCELLEME 18.06.2017 22:27

Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma, Konfederasyonlar Kupası'nda Meksika ile oynadıkları ve 2-2 sonuçlanan mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu ve isyan etti.

Karşılaşmanın 20. dakikasında Pepe'nin ağları bulan topunun Video Yardımcı Hakem yardımıyla izlenip, gol değeri kazanmaması sorulan Quaresma, "Konuşmak istemiyorum. Eğer ne düşündüğümü söylersem, herhalde ceza alırım" ifadelerini kullandı.

Attığı golde Ronaldo'nun kendisine topukla yaptığı asist sorulan yıldız oyuncu, "Bu normal. O dünyanın en iyisi, yaptığı her şey fantastik. Bana sadece dokunmak kaldı" diye konuştu.

KONFEDERASYONLAR KUPASI'NA VİDEO HAKEM DAMGASI

Konfederasyon Kupası'nda oynanan Portekiz - Meksika ve Kamerun - Şili maçlarına video hakemlerin verdiği kararlar damga vurdu.

Portekiz - Şili maçında 2 kez video hakeme başvurulurken, ilkinde Pepe'nin ağları bulan topu gol değeri kazanmadı, ikincisinde ise Cedric'in attığı golün nizami olduğuna karar verildi.