Mahkemeden Tanju Çolak kararı!

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden aralarında Tanju Çolak'ın da bulunduğu 10 kişi bu sabah Ankara adliyesine sevk edildi.

GİRİŞ 13.06.2017 17:10 GÜNCELLEME 13.06.2017 17:10
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ankara'da çek senek mafyasına yönelik yürütülen soruşturmada mahkemeye sevk edilen eski milli futbolcu Tanju Çolak serbest bırakıldı. Tanju Çolak'a yurt dışıha çıkış yasağı konuldu.

TUTUKLAMA TALEBİ

DHA'nın haberine göre; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Ankara'da çek senet mafyasına yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan eski milli futbolcu Tanju Çolak'ın da aralarında bulunduğu 6 kişi, tutuklanmaları istemiyle 3 kişi ise adli kontrol istemiyle mahkemeye sevk edilmişti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    ayıptır ya! sanki terörist tutuklamışlar ! bu ne muamele???? zaten bilinen bir insan, belli ki adalet mağduru , hakimler savcılar hangi senetleri tahsil edebiliyor, bazen sizi mahkum bile ediyorlar! adam çaresiz kalmıştır , bulaşmış , doğru yol değil ama bu muamele hele hiç doğru değil!! kimse de kusura bakmasın! benim vijdanım böyle der...
    Cevapla
  • Ümit 6 yıl önce Şikayet Et
    TV kanallarında yorum yapmak varken, işini yürütmek varken ne gerek var beabi?
    Cevapla
  • Gurbbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    ümit kardesim iyi niyetlisin beli oluyor birinci olay deyilki bu adamin yaptigi daha öncedende vergi kacakciligi yapti simdide bu olay kendini bir sey saniyor önceden top oynarkene samsunun gururuyudu tanju herkes cocukarinin ismini tanju koymusdu simdi adam resmen dolandiricilik yapiyor para biti.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    ya aldığın para yetmedimi yazık tanju ben inanamadım hatta şok oldum hatta üzüldüm dışardan iyi bilridik yazık onca hayatın yaşamın bi top peşinde gitti birde şimdi çete mi
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    İyi ki zengin değiliz parayı bulan bozuluyor.Zengin insanlar daha çok hırslı oluyorlar ve sonuç hüsran.Allah azdıran zenginlikten korusun.
    Cevapla
  • suat 6 yıl önce Şikayet Et
    bide borcumuz olmasa keske calis calis bitmiyor yetismiyor toplasan 30.000 cik 4 sene daha calisacam yemesem icmesem galiba biter be bunada sukur
    Cevapla
  • kayra 6 yıl önce Şikayet Et
    devlet adamın alacağını alamıyor ki mafyaya başvuruyor
    Cevapla
  • Iman 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam kendisi mafya
    Cevapla
  • Dayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlet niye adamın alacağını alıyor beyim?.. Sen olayı anlamamışsın, adam kendi mafya olmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle