Umre’de Arda Turan sevgisi! Onu görenler...

Milli Takım'da yaşadığı büyük krizin ardından özel uçakla Umre'ye giden Arda Turan, kutsal topraklarda büyük ilgiyle karşılandı.

Umre’de Arda Turan sevgisi! Onu görenler...
Umre’de Arda Turan sevgisi! Onu görenler...
GİRİŞ 13.06.2017 10:21 GÜNCELLEME 13.06.2017 10:26
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Bir grup arkadaşıyla Umre'ye giden Arda Turan, kutsal topraklarda büyük ilgiyle karşılaştı. Milli futbolcuya sadece Türkiye'den değil başta Suudi Arabistan olmak üzere birçok ülkeden Umre'ye giden kişiler de yakın ilgi gösterdi.

Herkes Arda Turan'la fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarışırken, yıldız futbolcu da kimseyi kırmadan tek tek bu anı ölümsüzleştirdi.

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan ise bu fotoğrafı paylaştı.

YORUMLAR 20
  • sert 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz zahire göre amel ederiz.Allah mebrur olan umre eylesin. Kalbini yarıp bakdınız mı?
    Cevapla
  • Fırtına 61 6 yıl önce Şikayet Et
    Futbol ve onun neticesinde gelişen olaylar dünya işleri. Tek gerçek var o da öte tarafta herkes hesap gününde yüzleşecek. Kul hakkıyla gelme diyor yaratan. Ona göre bence Bilal Meşe'ye ettiğin küfürler ve attığın yumruklardan dolayı helallik al. Haaa o da kul hakkına girdiyse o da senden alsın tabi. Ama sen kendinden sorumlusun... İnşaallah orada son günlerde yaşadıklarının ne kadar saçma, ne kadar gereksiz olduğu kanısına varırsın da, özür dilemekten, pişman olmaktan dolayı gocunmazsın...
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH kabul etsin de haklı yada haksız adama ettiğin onca kufur ve darp nedeni ile kendisinden helallık aldınmı acaba??yoksa sende bazaıları gıbı görsellık olsun dıyemı gıttın umreye.Once kendi nefsine hakim olasın ki yaptıgın hayır hasenatlar boşa gıtmesın kardesım bılem anlatabıldım mı....
    Cevapla
  • babangida 6 yıl önce Şikayet Et
    bilerek kasıtlı olarak onunla uğraşıldığı belli. terim futbolculuk yıllarında iken takım arkadaşları ve rakiplere uyguladığı psikolojik baskı, küfür ve hakaretlerle yıldırma taktiklerinde uzman. futbol bilgisi ise bilgisayar kullanabilmesi gibi kısıtlı ... milli takımdan bence terim atılmalı. demirören ve ekibi de atılmalı.
    Cevapla
  • Doğu-Batı 6 yıl önce Şikayet Et
    Basın, yazarlar, Milli Takım Teknik Direktörü, Bilal Meşe. Siz kendinize göre sevinin Arda' yı harcadık diye. Esas siz rezil oldunuz. Ülkemizi yirt dışında adam gibi temsil etmesini içinize sindiremediniz. Seni seviyoruz Arda. Sen Galatasaray taraftarının göz bebeğisin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle