Demirören'den açıklama: Arda Turan yanlış yaptı!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF'nin Mali Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

Demirören'den açıklama: Arda Turan yanlış yaptı!
Demirören'den açıklama: Arda Turan yanlış yaptı!
GİRİŞ 09.06.2017 12:27 GÜNCELLEME 09.06.2017 13:03
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Arda Turan ve Fatih Terim'e sahip çıkan Demirören, TFF ve A Milli Takım'ın karıştırılmak istendiğini ifade etti. Demirören ayrıca, Arda Turan olayında Arda'nın referandum sürecindeki desteğinin etkisinin olduğunun da altını çizdi.

"FETÖ'nün hain saldırısına karşı mücadele verdik"

Sözlerine Türk futbolunda devrimler yaptıklarını ifade ederek başlayan Demirören, "UEFA karanlık bir kabus gibi üzerimize çökmüştü. FETÖ'nün hain saldırısına karşı mücadele verdik. Başta Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe olmak üzere Beşiktaş ve diğer kulüplerimizle bu hainlere karşı durduk. Geldiğimizden bu yana Türk futbolunda devrimler yaptık. Finansal açıdan da tarihin en iyi dönemini yaşıyoruz" dedi.

"Arda kaptanımız bir yanlış yapmıştır"

Fatih Terim ve Arda Turan'a sahip çıkan Demirören, "Son günlerde yine aynı oyunlar sergilenmeye çalışıyor. Milli Takım üzerinden Federasyon'a yükleniliyor. Geçen yıl İlk maçtan sonra yazılı ve görsel medya hocamız ve oyuncularımıza acımasızca yüklendi. Arda kaptanımız bir yanlış yapmıştır. Bunu ona medeni yollarla göstermemiz gerekir. O bir dünya markası. Kolay yetişmez. Arda'nın benim gibi referandum sürecindeki desteğinin de bu olayda etkili olduğunu biliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız'ın dediği gibi 'başka vatanımız yok'. Bir olalım, birlik olalım" şeklinde konuştu.

"Vicdanımızı rahatsız etmiştir"

Federasyon olarak vicdanen rahat olduklarını vurgulayan Demirören, "Futbol Federasyonu bir şov yapma yeri değildir. Kurul üyelerimizi 15 Temmuz'dan sonra seçtik. Hainleri temizledik. Talisca, Volkan Babacan ve bunun gibi kararlar bizim de vicdanımızı rahatsız etmiştir. Yeni üyeler vicdanı da düşünsün. Vicdanen beni rahatsız eden bir kurulumuz yok. Herkesi vicdanının sesini dinlemeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 8
  • ayhan mete 6 yıl önce Şikayet Et
    ne diyon tüpçü
    Cevapla
  • ismail 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan tüpçü en büyük yanlış sensin tff'nin başkanı olman bir bak bakim senin tff başkanlığından beri ne kadar berbat olaylar olmuş.
    Cevapla
  • ronin 6 yıl önce Şikayet Et
    Arda yanlış yaptı kesinlikle doğru demişsin .Duran Saat bile günde 2 defa doğru vakti gösterir.Sizin Federasyon olarak her bir tavır Ve kararınız yanlış...
    Cevapla
  • vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Vatandasın öğrenmek istediği ,Sayın Başkan kendi şirketinde çalışan gazeteci Milli Takım uçağında seyahiat etmişmidir ,biletini kim almıştır ? Sadece bilmek istiyoruz.
    Cevapla
  • fatih4 6 yıl önce Şikayet Et
    sen çok doğru yapıyon.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle