Korkmaz'dan kaza açıklaması! 'Evime giderken...'

Galatasaray'ın ve milli takımın efsane kaptanı Bülent Korkmaz, bazı yayın organlarında çıkan "Suriyeli çocuğa çarptı" haberlerini sert bir dille yalanladı.

Korkmaz'dan kaza açıklaması! 'Evime giderken...'
Korkmaz'dan kaza açıklaması! 'Evime giderken...'
GİRİŞ 04.06.2017 11:26 GÜNCELLEME 04.06.2017 12:39
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Eski milli oyuncu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, olayın tamamen yalan olduğunu söyledi.

Korkmaz, Florya'daki evine giderken, bir alışveriş merkezinin önündeki kazayı görüp, yardım etmek için aracından indiğini belirterek, "Evime giderken yolda kazayı gördüm. Yardım etmek için aracımdan inip olay yerine gittim. İnsanlık görevimi yerine getirirken böyle çirkin bir iftirayla karşı karşıya kalmak beni derinden üzdü. Haber yapan arkadaşlar böyle konularda daha dikkatli davranmaları gerekiyor. Umarım haber yapan arkadaşlar hatalarını düzeltirler. Hangi çağdayız? Bir telefon açıp, işin doğrusunu benden de öğrenebilirlerdi. Ama başka tarafına kaçıp gerçekle alakası olmayan haber yapmışlar" diyerek tepkisini dile getirdi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • Ersn Kara 6 yıl önce Şikayet Et
    Işıklardaki bu duruma devletin ve emniyet güçlerinin bir çözüm bulması gerek. Memleketin her trafik ışığında durum aynı. İllaki ölüm mü olması gerek önlem alınması için?
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    zırt pırt atlıyorlar arabalara para istemek için. gercekten bu iş çok tehlikeli olmaya başladı.
    Cevapla
  • Faruk 6 yıl önce Şikayet Et
    Her insanin basina gelebilecek bir durum. Bülent Korkmaz örnek bir davranis sergilemis ama ne yazikki halen daha ülkemizde kazadan sonra kacmayi bir marifet sayan ve yaraliyi kendi kaderine terk eden insanlar var. Almanyada kaza yerinden kactigin anlasilirsa hayatin felc olur cünki bir anda bir kac suc birden islemis oluyorsun. Kaza yapma, ilk yardimi esirgeme ve olay yerini terketme gibi suclamalarla karsi karsiya kalirsin.
    Cevapla
  • Ahmed 6 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeliler kamplardan çıkmasın yeter artık
    Cevapla
  • Hakan Kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun. Bu Suriye'li çocuklar her lambada trafiği tehlikeye sokuyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle