Fatih Terim'den sürpriz! Görenler şaşırdı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve milli takım sorumlularının da izlediği Spor Toto 2'nci ve 3'üncü lig karmalarının hazırlık maçları, Manavgat İlçesi'nde başladı.

Fatih Terim'den sürpriz! Görenler şaşırdı
Fatih Terim'den sürpriz! Görenler şaşırdı
GİRİŞ 18.04.2017 17:02 GÜNCELLEME 18.04.2017 17:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Manavgat Emirhan Spor Kompleksi'nde günün ilk karşılaşması Spor Toto 3'ncü Lig A Karması ile B Karması arasında 30'ar dakikalık iki devre olarak oynandı. İlk yarısı 0-0 berabere tamamlanan karşılaşmayı A Karması 55'inci dakikada Kubilay Yavuz'un attığı golle 1-0 kazandı. İkinci maçta karşılaşan C Karması ile D Karması 0-0 berabere kaldı.

Spor Toto 2'nci ve 3'ncü ligden seçilen oyuncuların yer aldığı 4 takım halinde yapılan karşılaşmaları Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve milli takım sorumlularıyla birlikte 2'nci ve 3'ncü ligden çok sayıda antrenör de takip etti.

Milli takım antrenörleri ve bölge antrenörlerinin liglerde izlediği maçlar sonucunda belirlenen isimlerin yer aldığı karmaların oynayacağı hazırlık maçlarıyla milli takımlar için oyuncu havuzunun genişletilmesi hedefleniyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • hasan61 7 yıl önce Şikayet Et
    nasil şaşırmasınlar... adam dominik cumhuriyetin de futbolcu izliyordu.. acun sirvayvirda serhat ile ilhan mansizi dünya kupasina hazırlıyor.. onlari yerinde izliyordu...
    Cevapla
  • Osman42kny 7 yıl önce Şikayet Et
    burnunun dibinde millî gormayi hakeden ömer Ali şahiner i göremeyen imPARAtor
    Cevapla
  • Atarlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Survivor'ı bırakıp sonunda maç izlemeye gelebilmiş imPARAtor
    Cevapla
  • adem çelikbilek 7 yıl önce Şikayet Et
    ooo beyimiz dominikten tatilden dönebildimi..olduğu gibi kapris kibirle olan biriryle başarılı olabileceğimizi samnıyorum...
    Cevapla
  • hasan61 7 yıl önce Şikayet Et
    ne demek sen kimsin.. adam yalan mi diyor. niye zoruna gitti..
    Cevapla
  • bjkliii 7 yıl önce Şikayet Et
    sen kimsinn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle