Efsane kulüp geri dönüyor! Son 3 hafta...

Ankaragücü, TFF 1. Lig yolunda Tuzla maçında inanılmaz bir geri dönüşün altına imza atarak önemli bir galibiyet aldı. Şimdi Ankaragücü son 3 haftanın heyecanla bitmesini bekliyor.

GİRİŞ 10.04.2017 13:09 GÜNCELLEME 10.04.2017 14:46
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Ankaragücü, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'tan TFF 1. Lig'e çıkmaya adım adım çok yaklaştı. 31. haftada Ankaragücü, Tuzlaspor'u 19 Mayıs Stadı'nda ağırladı. Lider Ankaragücü, Tuzlaspor'u 2-1 yenerek bitime üç hafta kala hata yapmadı.

Ankaragücü, 83. dakikada Tuncay Fındıkçı'nın golü sonrasında Tuzlaspor karşısında 1-0 geriye düştü. Ancak maçı bırakmayan Ankaragücü, 85. dakikada Enes Kubat ve 90. dakikada Kenan Özer'in golleriyle 2-1 öne geçti ve galibiyete ulaştı.

Bu galibiyetin ardından Ankaragücü puanını 66'ya yükseltti ve ikinci sıradaki 62 puanlı Gümüşhanespor'un 4 puan önünde haftayı tamamladı.



ANKARAGÜCÜ'NÜN KALAN MAÇLARI 

Ankaragücü gelecek hafta 51 puanla TFF 1. lig hesapları yapan Kastamonu 1966 deplasmanına çıkacak. Daha Ankaragücü, -3 puanla son sırada yer alan Kayseri Erciyesspor'a konuk olacak. Ve son hafta ise Ankaragücü yine TFF 1. Lig hesapları yapan Hatayspor'u Ankara'da ağırlayacak.

SPOR TOTO 2. LİG KIRMIZI GRUP PUAN DURUMU

YORUMLAR 14
  • krokodil 7 yıl önce Şikayet Et
    06/16 ankaragücü laylay la ankaragücü laylayla ankaragücü.....
    Cevapla
  • YasinBaba 7 yıl önce Şikayet Et
    2.ligde ensondaki takımın yediği gol adedine bakın.
    Cevapla
  • sen kendine bak! 7 yıl önce Şikayet Et
    aga
    Cevapla
  • Yeryüzü 7 yıl önce Şikayet Et
    Kabusunuz geri dönüyor.Gururluyuz güçlüyüz Ankaragüçlüyüz.
    Cevapla
  • rıza 7 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah çıkar inşallahhh
    Cevapla
  • Adiga81 7 yıl önce Şikayet Et
    Ankaragücü birinci lige çıkmasa daha iyi olur. Arkadaş bu Ankaragücünün bir taraftarı var, tarif edilemez. Maça giderken ankarada yüzlerce taraftar metroya binip zıplaya zıplaya vagonu sallayarak hanımlarında bulunduğu ortamda ana avrat küfür ederek tezahürat yapıyorlar. Rahatsız olup uyarana da kuduz köpek gibi saldırıyorlar. Yok arkadaş çıkmasınlar daha iyi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle