Korkunç haber! Boğazına bıçak sapladılar!

İzmit'te, Altay deplasmanına gitmek için toplanan Kocaelispor taraftarları arasında kavga çıktı. Boğazına bıçak saplanan 1 taraftar ölürken, 2 kişi yaralandı.

GİRİŞ 19.03.2017 11:25 GÜNCELLEME 19.03.2017 11:50
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Olay, bu sabah Demokrasi Meydanı'nda meydana geldi. İzmir'deki Altay maçına gitmek için otobüslerin geldiği alanda toplanan Kocaelispor taraftarları arasında henüz bilinmeyen nedenle kavga çıktı.

Bıçakların kullanıldığı kavgada 27 yaşındaki Serhat Boz boğazından, Hakan Kaptan ile Orhan Ali Örçen ise vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı.



Kavgayı gören taraftarların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil ekipleri geldi. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Serhat Boz öldü. Hafif yaralı 2 kişi de ayakta tedavinin ardından gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR 28
  • muharrem 7 yıl önce Şikayet Et
    hala fanatik olanlara inanamıyorum. hiç bir şeyin fanatikliği iyi değildir.
    Cevapla
  • tespitt.. 7 yıl önce Şikayet Et
    fanatizm had safhada, taraftar gruplarını klüpler finanse ediyor ve şımartıyor, nerede ipsiz, sapsız, futbolla alakası olmayan, tüm küfürleri ezbere bilen, maç başladığında maçı seyretmeyen, sadece kavga çıkarmak için gittikleri tüm güzergahlarda çekirge sürüsü gibi hareket eden ve iş yerlerini talan eden bu harami gruplar klüpler tarafından desteklendiği sürece, işledikleri suçlara hak ettikleri cezalar verilmediği sürece, maalesef bu ve bunun gibi olaylara daha çok tanıklık edeceğiz..
    Cevapla
  • hak 7 yıl önce Şikayet Et
    böyle spor olaz olsun
    Cevapla
  • Urfalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Kısasa kısas uygulamadıkça,bü tür olayları daha çok duyarız.
    Cevapla
  • son durak 7 yıl önce Şikayet Et
    idam lazım idam lazıııııııımmmmm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle