Derbi sonrası TFF'den ilk istifa geldi!

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu’nun çağrısı üzerine TFF’den ilk istifa geldi.

Derbi sonrası TFF'den ilk istifa geldi!
Derbi sonrası TFF'den ilk istifa geldi!
GİRİŞ 10.02.2017 14:34 GÜNCELLEME 11.02.2017 01:37
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

TFF dış ilişkiler icra kurulu üyesi Tuna Akın, gönderdiği istifa mektubu ile son dönemdeki futboldaki adaletsizliklere vurgu yaparak TFF’deki görevlerini bıraktı.

Akın istifa mektubunu bugün TFF’ye gönderirken böylece Mahmut Uslu’nun çağrısı üzerine istifa eden ilk isim olmuş oldu.

İŞTE İSTİFA MEKTUBU

Tuna Akın, yaptığı yazılı açıklamada, TFF'nin son dönemde aldığı kararların adaletsiz olduğunu savunarak, özellikle Fenerbahçe aleyhine alınan kararları gerekçe göstererek görevini bıraktığını bildirdi.

İstifa mektubunu federasyona sunan Akın, şu ifadeleri kullandı:"Fenerbahçe camiası açısından bu adaletsizliğin hat safhaya ulaştığı su götürmez bir gerçektir. Onarılması gereken, geçmişteaçılan haksız yaraların daha da derinleştirilmesi,sporseverlik, futbol, futbolun marka değeri ve toplumsal barış açısından etkisi uzunyıllar sonra geçebilecek yaralar açmıştır. Bu işlevsizlik ve adaletsizliğin bulunduğu ortamda, bu titri üstümde taşıyarak bundan öncesinde verdiği ve gelecek için vereceği yüke TFF üyesi olarak kararlara ortak olmama adına istifa ediyorum."

YORUMLAR 34
  • Anadolu 7 yıl önce Şikayet Et
    e anladık yani fenerbahçelisin , zaten fenerbahçe ne zaman başarısız olursa , suçlu ya hakemler ya da federasyon,
    Cevapla
  • Ser 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir zihniyettir anlam veremiyorum. Aziz Yıldırım sadece Fenerbahçe'yi oyuncak etmekle kalmıyor, Türk Futbolunu da bitiriyor. Tüm takımları birbirine düşman etmek için uğraşan güçlü ve pis bir Aziz Yıldırım lobisi ve onun oyuncağı olan şakşakçıları!
    Cevapla
  • Erkan 7 yıl önce Şikayet Et
    FB yoneticileri ciddi anlamda olaylari provakete etmekten baska bir sey yapmiyorlar. Futboldan soguduk FB Sayesinde
    Cevapla
  • eyip büymeden 7 yıl önce Şikayet Et
    haklısın kardeşim şikeyi fb ile öğrendik.Başkan kesinleşmiş cezası var gidip yatmaz .uslu istifa der tff deki tarafsız olması gereken üye söz dinler
    Cevapla
  • Serdar 7 yıl önce Şikayet Et
    fenerin tff deki adamlari belli oluyor. devami da gelir inşallah. haksızlık besiktasima yapiliyor adam hedef saptiriyor.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    demek ki adam şimdiye kadar fenerbahcenin lehine verilen haksiz durumlara goz yummuş.gerceklerle karşilaşınca zoruna gidio istifa etmis.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle