İtiraf etti! Terim maçtan sonra yanına gitti ve...

Türkiye-Kosova maçından sonra Fatih Terim'in rakip takımın soyunma odasına giderek, bir oyuncuyla özel olarak ilgilendiği ortaya çıktı.

İtiraf etti! Terim maçtan sonra yanına gitti ve...
İtiraf etti! Terim maçtan sonra yanına gitti ve...
GİRİŞ 07.01.2017 16:46 GÜNCELLEME 07.01.2017 16:48

Kasımpaşa'nın Arnavut futbolcusu Herolind Shala, Fatih Terim ile aralarında geçen diyaloglara ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye ile Kosova arasında Kasım ayında oynanan Dünya Kupası eleme maçının ardından deneyimli teknik adamın kendisini özel olarak tebrik ettiğini söyledi.

Antalya Arena'daki karşılaşmanın ardından Türkiye Futbol Direktörü'nün kendilerinin soyunma odasına geldiğini belirten 24 yaşındaki orta saha oyuncusu konuya dair detayları paylaştı. Kosova Priştine'den Telegrafi gazetesine konuşan oyuncu, olay anına dair fotoğrafın eşliğinde şunları söyledi:

'Yanına çağırdı ve konuşmak istedi'

"Maçtan sonra tam duşa girmek üzere olduğum sırada Terim geldi, yanına çağırdı ve benimle konuşmak istediğini söyledi. Çok şaşırdım çünkü Terim'den benim hakkımda övgü dolu sözler duyuyordum. Maçtaki performansım nedeniyle tebrik etti, Kasımpaşa'daki oyunumu da takip ettiğini söyledi. Fatih Terim gibi büyük bir teknik adamın ağzından böyle güzel sözler duymak beni çok mutlu etti."

'Vodafone Arena'ya severek gittim'

Vodafone Arena'da geçtiğimiz haftalarda düzenlenen, şehitler için yardım maçında da boy gösteren oyuncu "Hayatta iyi şeyler yapmaya çalışan bir insanım. Bu yüzden teklif gelince severek kabul ettim. Eto'o, Sneijder ve De Jong gibi isimlerle aynı sahada bulunmak da ayrıca bir keyifti" diye konuştu.

'Şu an Kasımpaşa'dayım ama yarın...'

Lacivert-beyazlı ekipte Sparta Prag'dan kiralık olarak forma giyen Shala, "Şu an Kasımpaşa'dayım ama gelecek belirsiz. Futbolda her şey bir gecede değişiveriyor. İyi bir teklif gelirse, bir gün sonra bakmışsınız ki başka bir ülkedesiniz. Şu an buradaki işime odaklandım. İlerde neler olacağını göreceğiz" şeklinde konuştu.