9 gün sonra uyandı! İlk sorusu yürekleri dağladı

Tam 9 gün makinelere bağlı yaşadıktan sonra kendi başına nefes almaya başlayan Chapecoense’li Neto, bilinci açıldıktan sonra bu soruyu sordu: Maç kaç kaç bitti?

9 gün sonra uyandı! İlk sorusu yürekleri dağladı
9 gün sonra uyandı! İlk sorusu yürekleri dağladı
GİRİŞ 12.12.2016 12:04 GÜNCELLEME 12.12.2016 12:12
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

76 kişinin yaşamını yitirdiği vahim uçak kazasında hayata tutunmayı başaran 4 kişiden birisi olan Chapecoense'li Neto, kendine geldikten sonra sorduğu ilk soruyla yürekleri burktu. TV Globo'nun haberine göre; Neto, uyanır uyanmaz Kolombiya'daki doktorlarına, "Maç kaç kaç bitti? Atletico Nacional mi kazandı? Ben maçta mı sakatlandım?" sorularını sordu. Bunun üzerine psikologlara danışan doktorları şimdilik oyuncuya gerçeği söylememe kararı aldı. Neto, 9 gün makinelere bağlı yaşadıktan sonra dün ilk kez kendi başına nefes almaya başlamıştı.



ŞOK YAŞAMASIN DİYE SÖYEMEDİK

Konuyla ilgili açıklama yapan Chapecoense'nin fizyoterapisti Carlon Mendonca, "Yeni bir şok yaşamaması için bunu uygun görmedik. Ona gerçeği zamanla aktarmamız gerekiyor" ifadelerini kulandı. Oyuncunun durumuyla ilgili 48 saat içinde yeni bir bilgilendirme yapılacak.

YORUMLAR 19
  • Coco 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet futbol muzik sigara alkool gibi bunlar batil eylemleri dinimiz yasakliyor ve Allah teala diyor kim onlar gibi yaparsa yani kafirlerin adetini adet edinirse o bizden deyildir demistir.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle şunu belirtiyorum Allahu teala bu kişiye acil şifalar ve hidayet nasip eylesin.Yani ne kadar da boş şeylerle uğraşsa sonuçta bir insandır.İnsana insan olduğu için değer veriyoruz.Benim dediğim genel bir kavramdır.Yaralı şahsı kötü gözle baktığım için değildir.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Cübbeli ahmet hoca da derslerinde üstü kapalı olarak futbolun islamda yeri olmadığını söylemiştir.İlgili dersleri takip edin.Bulursunuz.Türkiyede 25-30 milyon dinleyicisi olan cübbeli ahmet hoca bir şey biliyorki böyle konuşuyor.Bana anlamsız ve dayanağı olmayan cevaplar vereceğinize hocaları iyi dinleyinde yola gelin.Yani bana luzumsuz cevap verip vakit harcayacağınıza,sohbetleri takip edin.
    Cevapla
  • bjk 7 yıl önce Şikayet Et
    eray akalın-ı bi idrak
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Mağrifet olsun diye zaten yazmıyorum.Kimi kandıracaz.Cenabı kah görmüyor mu?İçimizden geçirdiklerimiz bilmiyor m?O halde ben aptalmıyım ahmak mıyımki yanlış düşüncelere kapılıyım. İnsanlar futbolun islam dininde yer olmadığını bilsin diye yazıyorum. Benim yazdıklarımı senin gibi isanların anlaması için biraz daha zaman var.Daha var yani.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    düzeltme:Cenabı hak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle