Kolombiya'da uçak düştü! Futbol dünyası yasta!

Kolombiya'nın Medellin kentinde düşen uçakta Brezilya ekibi Chapecoense'nin oyuncularının da yer aldığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 29.11.2016 08:52 GÜNCELLEME 29.11.2016 17:41
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kolombiya'da yolcu uçağı düştü. Bolivya'dan havalanan uçak, Medellin uluslararası havalimanına doğru ilerlerken düştü. Uçakta bulunan 81 kişiden 76'sının öldüğü belirlendi.

Uçaktaki yolcular arasında Atletico Nacional futbol takımıyla Copa Sudamericana finali oynamak üzere kente gelen Brezilya ekibi Chapecoense'nin oyuncuları da yer alıyordu. İki takım, Copa Sudamerica finalinde karşı karşıya gelecekti.

Conmebol (Güney Amerika Futbol Konfederasyonu) Atletico Nacional ile Chapecoense arasında oynanması planlanan Sudamericana Kupası Finali'nin iptal edildiğini de açıkladı.

Uçak kazasından kurtulanlar: Danilo (Futbolcu-hastanede öldü) Follman (Futbolcu) Ruschel (futbolcu) Neto(futbolcu-yaşarsa felç kalacak) Rafael Henzel (Gazeteci) Ximena Suarez (Uçuş görevlisi)

SPOR DÜNYASI KAYITSIZ KALMADI

Kazada hayatını kaybedenler için Brezilya'dan birçok kulübün yanı sıra İngiltere'den Arsenal, Chelsea, Manchester City, Manchester United, Liverpool, İspanya'dan Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Villarreal, Sevilla, İtalya'dan Inter, Juventus, Milan, Roma, Almanya'dan Bayern Münih, Borussia Dortmund, Schalke 04, Bayer Leverkusen, Portekiz'den Porto, Benfica ve Sporting Lizbon gibi kulüpler sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajı yayımladı.

Paris Saint Germain Teknik Direktörü Unai Emery, Inter'den eski Galatasaraylı Felipe Melo, Villarreal'den Alexandre Pato, Monaco'dan Radamel Falcao, Chelsea'den Thibaut Courtois, Porto'dan Iker Casillas, Manchester United'dan Wayne Rooney, Real Madrid'den Sergio Ramos, Barcelona'dan Arda Turan ve Neymar ile Portekizli eski futbolcu Luis Figo başta olmak üzere çok sayıda isim de taziye mesajı paylaştı.

İşte Brezilya Serie A takımı olan Chapecoense'nin kadrosunda bulunan oyuncular;



KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • Alıntıdır 7 yıl önce Şikayet Et
    Brezilya futbol takımına ve spor kamu oyuna başsağlığı diliyorum...Ve soruyorum bu kazaya maruz kalan milletler,!!! Ortadoğuda hergün uçaklardan bomba düşüyor ve masum insanlar ölüyor bu konuda hiç duyarlılık göstermişlermi?????
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah onlarin yakinlarina sabir versin yazik tabiki, ama bizimkileride unutmayalim insallah...
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    suriye de ırak ta bunun onlarca katı insan ölüyor, kimsenin sesi çıkıyor mu?insanlık ölmüş beee..
    Cevapla
  • musti 7 yıl önce Şikayet Et
    asaf gayri müslime rahmet okunmaz araştır istersen sakın sakın birdaha aynı hatayı yapma
    Cevapla
  • Asaf 7 yıl önce Şikayet Et
    suriye'de o kadar olen insana batinin sessiz kalmasi batinin alcakligidir. onlar alcakca davraniyor diye bizim de ayni davranisi yapmamiz gerekmez. islamiyet de bunu gerektirir. Olenlere Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • ALper 7 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka kardes , uzaydanmi geldin
    Cevapla
  • yaw hee he 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynı şey mi arkadaşım ya?
    Cevapla
  • Real Yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Thy
    Cevapla
  • Admin 7 yıl önce Şikayet Et
    Abi ölenler niye yazmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle