Almanya, San Marino'ya gol oldu yağdı!

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu 4. maçında Almanya, San Marino'yu deplasmanda 8-0 mağlup etti.

Almanya, San Marino'ya gol oldu yağdı!
Almanya, San Marino'ya gol oldu yağdı!
GİRİŞ 12.11.2016 09:26 GÜNCELLEME 12.11.2016 09:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Panzerler maçta gol perdesini erken açtı. Maçın 7. dakikasında İlkay Gündoğan'ın pasında topu ağlara gönderen Sami Khedira Almanya'yı 1-0 öne geçirdi. Bu golden iki dakika sonra Serge Gnabry skoru 2-0 yapan golü attı. 32'de Jonas Hector farkı 3'e çıkarttı. İlk yarısı bu skorla tamamlanan karşılaşmanın 58. dakikasında Serge Gnabry bir kez daha sahneye çıkarak skoru 4-0 yaptı. 65'te Jonas Hector Almanya'nın 5. golünü San Marino ağlarına gönderdi. Karşılaşmanın 76. dakikasında Serge Gnabry hat-trick yaparak Almanya'yı 6-0 öne geçiren golü attı. Karşılaşmanın 82. dakikada Mattia Stefanelli'nin kendi kalesine attığı golle skor 7-0 oldu. Bu golden 3 dakika sonra 85. dakikada Kevin Volland Almanya'nın 8. golünü San Marino ağlarına gönderdi. Kalan bölümde başka gol olmayınca Almanya, San Marino'yu 8-0 mağlup etti.

İlkay Gündoğan'ın 90 dakika forma giydiği karşılaşmada Mario Gomez 71 dakikada yerini Maximilian Meyer'e bıraktı. 

C Grubu'nda 4'te 4 yaparak yoluna kayıpsız devam eden Almanya 12 puanla zirvedeki yerini sağlamlaştırırken, San Marino'nun puanı bulunamıyor.

Grubun bir diğer karşılaşmasında Kuzey İrlanda, Azebaycan'ı 4-0 mağlup etti. 

YORUMLAR 2
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Yunus haklı. İnsan çilesine aşıktır derler.Adam WOLSBURG'a çile çekmeye gitmiş demek ki.
    Cevapla
  • yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanya sekiz gol atıyorsa forvet oynayan Marıo gomez bir gol dahi atamıyorsa Beşiktaş'ın kıymetini bir kez daha anlar umarım.Bir futbolcu kendi geleceği ile böyle oynar'mı yazık maçta asist bile yapamadan 71'de oyundan alındı belki bir daha Löw onu çağırmaz.Beşiktaş'ta oynarken milli takımda gol bile atıyordu.
    Cevapla