FIFA şoku! Tam 12 puanı silindi

FIFA TFF 1.Lig ekiplerinden Elazığspor'un 12 puanını sildi. Cezadan önce 10 puanı bulunan Elazığspor -2 puana inerek son sırada yer aldı.

FIFA şoku! Tam 12 puanı silindi
FIFA şoku! Tam 12 puanı silindi
GİRİŞ 27.10.2016 18:17 GÜNCELLEME 27.10.2016 19:15
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un 12, Adana Demirspor, Denizlispor, Manisaspor ve Mersin İdmanyurdu kulüplerinin de 3'er puanı silindi.

FIFA TFF 1. Lig ekibi Elazığspor'a 12 puan silme cezası verdi. Uzun süredir bordo beyazlı kulübü takipte olan FIFA'nın verdiği bu cezanın gerekçeleri ise 2 yıl önce Serdar Gürler'in Trabzonspor'a satılmasının ardından Fransız ekibi Sochaux'a ödenmesi gereken yetiştirme bedelinin yatırılmaması ve ayrıca Fabio Bilica'nın alacaklarının zamanında ödenmemesi olarak gösterildi.

5 TÜRK TAKIMINA PUAN SİLME!

TFF 1. Lig'de 8. hafta sonunda 10 puanla 11.sırada yer alan Elazığspor puanın silinmesinin ardından -2 puanla son sırada yer aldı. FIFA ayrıca Adana Demirspor, Denizlispor, Manisaspor ve Mersin İdmanyurdu'nun da 3 puanlarının silinmesine karar verdi.

YORUMLAR 31
  • GAKKOŞ 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımı bu hale düşürenler utanmadan nasıl elazığ iline gelecekler.Serdar gürler ve diğer futbolcuların satışından 5 milyon dolar aldılar nerede paralar
    Cevapla
  • mehmet önal 7 yıl önce Şikayet Et
    avrupanın paçavra futbolcularına milyon dolarları veriyorlar birde üstüne ceza yiyorlar. bizde bu kadar kafası işe basmayan onun bunun torpiliyle bir yerlere gelmiş bu yöneticiler olduğu sürece daha çok ceza yağdırır fi,fada uefada zaten fırsat kolluyorlar türkiyeye ceza vermek için. yabancı sınırını sadece 3 ile sınırla bak neler oluyor gör ülkenin parasını heba eden bu yöneticilere artık dur denmesi lazım.
    Cevapla
  • gakkoş 7 yıl önce Şikayet Et
    başkanı istemememize rağmen başkanın hatasını tüm Elazığ çekiyor ve . Sonuç: başkana ceza yok, olan yine taraftara ve futbolcu kardeşlerimize oldu.
    Cevapla
  • YKP KRBTK 7 yıl önce Şikayet Et
    Emeğe Yazık. Uefa ve Tff deki yöneticilerimiz neden lobi oluşturamıyor. Pasif yöneticilerin cezasını bu değerli kulüp ve taraftarlarımı çekecek...
    Cevapla
  • gakkoş 7 yıl önce Şikayet Et
    Puan silmek kadar ilkel bir ceza yok.Hatayı yapan klüp başkanını hapse atsanıza görevi ihmalden.Bu çocukların emeklerini neden yiyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle