Alex'ten Hürriyet Gücer'e doğum günü mesajı

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza, Süper Lig kariyeri boyunca kendisini en çok zorlayan isim ilan ettiği Hürriyet Gücer'in doğum gününü kutladı.

Alex'ten Hürriyet Gücer'e doğum günü mesajı
Alex'ten Hürriyet Gücer'e doğum günü mesajı
GİRİŞ 25.10.2016 17:34 GÜNCELLEME 25.10.2016 17:37

Fenerbahçe'nin efsane kaptanları arasına adını altın harflerle yazdıran Alex de Souza, son birkaç yıldır Türkiye'den uzak olmasına karşın ülkemizdeki gelişmeleri yakından takip ediyor.

39 yaşındaki futbol adamının dikkat çeken son icraatı ise, Süper Lig'de oynadığı dönem boyunca kendisini en çok zorlayan futbolcu ilan ettiği Hürriyet Gücer'in doğum gününü kutlamak oldu.

Süper Lig'de 8 sezon forma giyen Alex, 2015 yılında verdiği bir röportajda Hürriyet hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Türkiye’deki kariyerim boyunca bana karşı en sert oynayan futbolcuların başında Hürriyet vardı. Her zaman beni zorladı, sert müdahalelerde bulundu. Zaman zaman yaraladı”

"Kusura bakma derdi"

“İstatistikleri tam hatırlamıyorum ama bakarsanız o hep sarı kart görmüştür ve ben de her zaman sonuca etki eden işler yapmışımdır o maçlarda. Maç sonu gelir ve bana ‘kusura bakma’ derdi. Önemli olan bu. Orada biter çünkü her şey. Eğer Türkiye’de bir jübile maçı oynarsam kesinlikle Hürriyet’i davet edeceğim. Kariyerimde önemli yer sahibi isimlerden biri”