Sergen Yalçın: Dick Advocaat çok komik

Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin yeni hocası Dick Advocaat ve Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki şansı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sergen Yalçın: Dick Advocaat çok komik
Sergen Yalçın: Dick Advocaat çok komik
GİRİŞ 26.08.2016 12:30 GÜNCELLEME 26.08.2016 12:30
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

ADVOCAAT'IN O SÖZLERİ ÇOK KOMİK"

Advocaat'ın 'Başkanla hangi taktikte oynayacağımıza karar vereceğiz' demesi çok komik. Bir kulüp başkanı futbolu bilebilir, görebilir, anlayabilir ama kesinlikle saha içerisindeki sistemden çok haberdar olabileceğini zannetmiyorum.

"HOCALIĞI BIRAK!"

"Nasıl oynaması gerektiğini bir Başkan ile diyalog içerisine girmek bence çok sağlıklı değil. Ben de 2-3 senedir teknik direktörlük yapıyorum, daha hiç bir Başkan ile böyle bir diyaloğum olmadı. Başkan ile böyle bir diyaloğa gireceksen o zaman sen niye teknik direktörlük yapıyorsun? Başka bir şey yap o zaman, hocalık yapma! Başka bir iş koluna yönel. Bu durum Bana komik geldi."

"BEŞİKTAŞ ÇOK CİDDİ KAN KAYBETTİ"

"Beşiktaş ile ilgili çok net olan bir gerçek var; Gomez ve Sosa'nın gitmesiyle çok ciddi kan kaybetti. Yani en az yüzde 40'ını kaybetti takımın. Çünkü bu iki oyuncu Beşiktaş'ın şampiyonluğunda, kazandığı maçlarda oyun içerisindeki özellikle lider vasıflı oyuncu deriz ya Beşiktaş'ta geçen sezon bu oyuncular Gomez ve Sosa'ydı."

"TÜRK TAKIMLARI AVRUPA'DA BAŞARILI OLAMAZ"

"Herhangi bir Türk takımının bu sezon Avrupa'da başarılı olacağını sanmıyorum. Hele ki Şampiyonla Ligi'nde... Beşiktaş belki oynayacağı dörtlü gruptan çıkarsa o başarı olabilir mesela. Onun devamını getirmesi çok zor . Çünkü çok ciddi kulüpler var Avrupa'da yatırım yapan. Çok ciddi rakamlar harcayan, yatırımlar yapan önemli kulüpler yapan.

YORUMLAR 8
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Laaa sergen çok komiksin laaaaa git bi çay demle
    Cevapla
  • Arda 7 yıl önce Şikayet Et
    Sergen bey sen git atlarinla ugras, arada birde kafayi cek, baska bir ise yaramazsin...
    Cevapla
  • kemal 7 yıl önce Şikayet Et
    Sergenciğim, sen giderken bu adam geri dönüyordu koçum.. Adam gibi yerinde otur, boyundan büyük işlere karışma.. tamam mı.. hadi bakalım..
    Cevapla
  • reyisreyizi 7 yıl önce Şikayet Et
    son transferleri duymadı herhalde
    Cevapla
  • noname 7 yıl önce Şikayet Et
    Başkanla taktik değil transfer hakkında konuşacağım dedi önce adam gibi takip et...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle