3 eski futbolcunun mal varlıklarına el konuldu!

Eski futbolcular Arif Erdem, Uğur Tütüneker ve İsmail Demiriz’in mal varlıklarına el koyma kararı verildi.

3 eski futbolcunun mal varlıklarına el konuldu!
3 eski futbolcunun mal varlıklarına el konuldu!
GİRİŞ 26.08.2016 10:06 GÜNCELLEME 26.08.2016 10:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

FETÖ soruşturması kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 3 eski futbolcunun mal varlıklarına el koyma kararı verildi.

Futbolda FETÖ yapılanması gerçekleştirdikleri iddiasıyla başlatılan soruşturmada haklarında gözaltı kararı verilen Galatasaray’lı eski futbolcular Arif Erdem, Uğur Tütüneker ve İsmail Demiriz’in mal varlıklarına el koyma kararı verildi.

Geçen hafta da futbolcu Hakan Şükür’ün mal varlığına el koyma kararı verilmişti.

YORUMLAR 5
  • bjkli 7 yıl önce Şikayet Et
    evet.Ariften böyle birşey gelmesi normal.Adam futbolcuyken bile sahtekardı.Numaradan penaltılar,bedava 3 puanlar. galatasarayın son 20 yıllık şampiyonlukları incelenmelidir.
    Cevapla
  • RAMAZAN DAĞ 7 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarda bu kadar futbolcu fetö terör ürgütü üyesi ise Galatasaray da bu işin içinde birde Galatasarar incelesinler baksınlar ki FENERBAHÇE NE KADAR HAKLIDIR
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Hak yerini bulsun. Fetöcü Adnan Polat ben başkan olmayacağım dediği sezon sonu başkan adayı olup başkan seçilmiştir liseliler tarafından. Başkan olmayacağım dediği programı sunan kişi Serhat Uluerendi. Hatırlayan hatırlar para topluyordu. O paraları atanlar kimlerdi? Kim bunu başkanlığa getirdi? Liseli de değil bu? Kim getirecek FETÖ tabiki. Demek ki kongrede çoğunlukla FEtöcü var yoksa çok zordu bu adamın başkan olması!!! Yargı duy sesimizi. Şanlı Fenerbahçeye kumpas kuranlar görsün belalarını!
    Cevapla
  • ahmet öztürk 7 yıl önce Şikayet Et
    bir insani seversin ama kafani teslim edemsin teslim ancak Allah olur
    Cevapla
  • Abdu 7 yıl önce Şikayet Et
    ali şen de o videoda fetö nüdibinde,,,,
    Cevapla