Fransa'da İstanbul için saygı duruşu

Polonya-Portekiz maçı öncesi Atatürk Havalimanı saldırısı için stadı dolduran binlerce taraftarın alkışları eşliğinde saygı duruşu yapıldı.

GİRİŞ 30.06.2016 22:22 GÜNCELLEME 30.06.2016 22:28
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

UEFA, EURO 2016 çeyrek finalinde Polonya ile Portekiz arasında oynanan maç öncesi, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapılmasına karar verdi.

Futbolcular ve taraftarlar saygı duruşunda bulundu. Saldırıda hayatını kaybedenler alkışlarla anıldı.

UEFA KARARINI DEĞİŞTİRMİŞTİ

Daha önce sadece saldırıyı kınamakla yetinen ve saygı duruşunun yapılmayacağı kararı aldığı öne sürülen UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in girişimleriyle 1  dakikalık saygı duruşunda bulunulması kararı vermişti.

YORUMLAR 48
  • Kalem Abi 7 yıl önce Şikayet Et
    GEçmiş kavimlerin helak olma sebeblerinden biriside alkıştır.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Saygı duruşunu zorla yaptırmışız ne gerek var saygı duymasınlar biz hemen Paris e koşarız en önde bulunuruz nasıl bir ülke olduk canlarımız gidiyor biz UEFA nın saygı duruşu için uğraşıyoruz
    Cevapla
  • Malum 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizlerde birer fatiha okuyalım.
    Cevapla
  • mehmet serif 7 yıl önce Şikayet Et
    İşin dini boyutuna bakarsaniz bizden dürüstü yok adamlar alkislada olsa kinamislar biraz duruma insani olarak bakalim bizde olsa saygi durusu gülerdik aci gercek
    Cevapla
  • AKINCI 1453 7 yıl önce Şikayet Et
    teröristleri alkislamadiklari ne malum,insan biraz karakterli olur iki yüzlü avrupadan zorla saygi durusu istemek yüzsüzlüktür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle