Cumhurbaşkanı, Messi'yi aradı!

Messi'nin Milli Takım'ı bırakma kararının yankıları sürüyor.

Cumhurbaşkanı, Messi'yi aradı!
Cumhurbaşkanı, Messi'yi aradı!
GİRİŞ 28.06.2016 10:55 GÜNCELLEME 28.06.2016 11:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Arjantin'in penaltılarla Şili'ye 4-2 kaybettiği Copa America finali sonrasında Lionel Messi, milli takımı bıraktığını açıklamıştı. 
 
Maçtan sonra kararını açıklayan Messi, "Kararımı çoktan verdim. Soyunma odasında da son kez düşündüm. Kararım kesin. Bu maç çok önemliydi. Üst üste üçüncü kez finalde kaybettik. Çok çabalıyoruz ama olmuyor. Bu son milli maçımdı. Burası bana uygun bir yer değil" demişti.
 
SEFERBER OLDULAR
 
Messi'yi bu kararından vazgeçirmek için Arjantin Cumhurbaşkanı Matri de devreye girdi. AFP verdiği haberde Martri'nin Messi'yi vazgeçirmek için telefonda bir görüşme yaptığının altını çizdi.
 
Haberde, Maradona'nın da Messi'yi vazgeçirmek için çabaladığı ifade edildi. 
 

KAYNAK: (GOAL.COM)
YORUMLAR 2
  • cahit 7 yıl önce Şikayet Et
    çünkü messi demek arjantin için itibar demek,prestij demek,turizm geliri demek,sponsor paraları demek ve bu sayede ülke ekonomisine katkı demek.çünkü messi deyince akla ülkesi arjantin geliyor.ülke için büyük marka..neticede dünyanın en iyi futbolcusu çıkmış ülkelerinden.
    Cevapla
  • Taraftar 7 yıl önce Şikayet Et
    Hani hükümetler yada parti spor kulübü başkanları erken seçim yada olağanüstü kongre yaparlar ya güven oylaması güven tazeleme derler buda aynısı. Bakın arjantinin elendigini konuşan varmı cumhurbaşkanı bile adama yalvarıyor.yani unutturmak için. Messinin milli takımı bırakacağına Messi bile inanmaz
    Cevapla