Hırvatistan - Portekiz maçı 'geniş özet' izle! - Hırvatistan - Portekiz maç sonucu!

Normal süresi hiç tat vermeyen Hırvatistan Portekiz maçının uzatmaları futbolseverlerin adeta nefesini kesti, Öyleki özellikle ilk 90 dakika kaleye şut dahi çekilmezken, maçın uzatmalarında top bir o kalede bir bu kalede dedikleri gibiydi. En nihayetinde Hırvatistan bir kez daha son dakika da yediği gol ile turnuvaya veda etti. İşte Hırvatistan -Portekiz maç sonucu, Hırvatistan Portekiz maçının geniş özeti ve Hırvatistan Portekiz maçının künyesi ve Hırvatistan Portekiz maçı ile diğer tüm detaylar haber7.com'da..

Hırvatistan - Portekiz maçı 'geniş özet' izle! - Hırvatistan - Portekiz maç sonucu!
Hırvatistan - Portekiz maçı 'geniş özet' izle! - Hırvatistan - Portekiz maç sonucu!
GİRİŞ 26.06.2016 16:36 GÜNCELLEME 26.06.2016 16:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Normal süresi hiç tat vermeyen Hırvatistan Portekiz maçının uzatmaları futbolseverlerin adeta nefesini kesti, Öyleki özellikle ilk 90 dakika kaleye şut dahi çekilmezken, maçın uzatmalarında top bir o kalede bir bu kalede dedikleri gibiydi.En nihayetindeHırvatistan bir kez daha son dakika da yediği gol ile turnuvaya veda etti. İşte Hırvatistan -Portekiz maç sonucu, Hırvatistan Portekiz maçının geniş özeti ve Hırvatistan Portekiz maçının künyesi maçı ve Hırvatistan Portekiz maçı ile diğer tüm detaylar haber7.com'da..

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016) şampiyonasında dün akşam Hırvatistan ile Portekiz çeyrek finale kalabilmek için son 16 turundaki kıran kırana mücadelesine şahit oldu. Karşılaşmanın en güncel gelişmelerini, önemli pozisyonlarını ve Hırvatistan Portekiz maçının geniş özetini aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz haberimizde bir araya getirdik.İşte o tüm gelişmeler;

HIRVATİSTAN PORTEKİZ MAÇI'NIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Hırvatistan Portekiz maçı Quaresma'nın uzatmaların son anlarında attığı gol ile 1-0 Portekiz lehine sonuçlandı. Bu sonuç ile Portekiz çeyrek finale adını yazdıran 3. takım oldu.

90 DAKİKA SIFIR İSABETLİ ŞUT! 36 YIL SONRA İLK!

Genel anlamda çok zevksiz geçen karşılaşmanın normal süresini iki takım da rakip kaleye isabetli şut çekemedi. Bu maç, 1980 Avrupa Şampiyonası'ndan bu yana normal süresi içinde isabetli şut olmayan ilk maç olarak tarihe geçti.

Ronaldo maçı şut çekmeden noktaladı. Cristiano Ronaldo 2009 yılından bu yana ilk kez bir maçın 90 dakikasını şut çekemeden bitirdi. Portekizli yıldız grup aşamasındaki 3 maçta 32 şut denemesi yapmıştı.

Karşılaşmanın normal süresi 0-0 sona erdi ve uzatma devrelerine geçildi.
 

HIRVATİSTAN PORTEKİZ MAÇI'NIN KÜNYESİ

HIRVATİSTAN: Subasic, Srna, Corluka, Vida, Strinic, Modric, Badelj, Brozovic, Rakitic, Perisic, Mandzukic
TEKNİK DİREKTÖR: Ante Cacic

PORTEKİZ: Patricio, Cedric, Pepe, Fonte, Guerreiro, William, Adrien, Joao Mario, Andre Gomes, Nani, Ronaldo
TEKNİK DİREKTÖR: Fernando Santos

YORUMLAR 1
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    şakamısınız.özette ingiltere-slovakya çıkıyor.lütfen biraz özen.
    Cevapla