Resmen açıkladı! 'Serdar Aziz'i istiyoruz'

Kosova Teknik Direktörü Albert Bunjaki, Necip Uysal'dan sonra, takımlarında görmek istediği bir diğer Türk futbolcuyu daha açıkladı.

Resmen açıkladı! 'Serdar Aziz'i istiyoruz'
Resmen açıkladı! 'Serdar Aziz'i istiyoruz'
GİRİŞ 25.06.2016 13:55 GÜNCELLEME 25.06.2016 13:56

Dünya Kupası elemelerinde FIFA tarafından Türkiye'nin grubuna yerleştirilen Kosova, dev transfer hamlesi için EURO 2016'nın sona ermesini bekliyor.

Teknik direktör Albert Bunjaki, FIFA'nın vereceği özel izinle şu an başka takımların formasını giyen bir çok oyuncunun Kosova Milli Takımı'na geçeceğini söyledi.

Galatasaraylı Blerim Dzemaili dışında, İsviçre forması giyen oyunculardan Shaqiri, Xhaka ve Behrami'nin yanı sıra Belçika'dan Adnan Januzaj, Arnavutluk'tan Lorik Cana gibi bir çok ismin kadrajlarında olduğuna dikkat çeken deneyimli teknik adam Türkiye'den de ilgilendikleri isimler olduğu itiraf etti.

"Necip Uysal'ı istiyoruz ancak sadece bununla sınırlı değil. Türkiye'den Kosova forması giymeye hakkı olan daha çok sayıda oyuncu olduğunu düşünüyoruz. Serdar Aziz'in de Kosova forması giymesini isteriz. Eğer Kosova'da oynamasının önünde engel yoksa bu yönde bir girişimde bulunabiliriz. Türkiye Futbol Federasyonu ve oyuncunun kendisiyle görüşmemiz gerekecek. Ancak tüm bunlar için öncelikle EURO 2016'nın sona ermesini bekliyoruz."

KAYNAK: MİLLİYET