Buffon İrlanda hocası ile sarmaş dolaş!

İrlanda'nın tur atlamasından duyduğu mutluluğu gizlemeyen Buffon, rakiple sarmaş dolaş olarak tebrik etti.

Buffon İrlanda hocası ile sarmaş dolaş!
Buffon İrlanda hocası ile sarmaş dolaş!
GİRİŞ 23.06.2016 15:32 GÜNCELLEME 23.06.2016 15:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İtalya'nın yaşayan efsanesi Gianluigi Buffon, İrlandalıların coşkusuna ortak oldu. Gök Mavililerin Ada ekibine mağlup olması, Türkiye'yi turnuvanın dışına iterken, yedeklerden oluşan bir kadro sahaya süren Conte'nin tercihleri tartışılmıştı.
 
Teknik direktör Conte'nin yedekte beklettiği isimler arasında tecrübeli kaleci de vardı. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle rakibi ilk kutlayan, kulübeden fırlayarak yanlarına kadar giden İtalyan file bekçisi oldu.

Buffon'un içinde bulunduğu ruh halinin, rakibi tebrik etme doğallığının ötesinde, zafer kazanmış oyuncu sevinci şeklinde tezahür etmesi dikkat çekti. İrlanda teknik ekibiyle sarmaş dolaş olan ve yaşadığı mutluluk yüzünden okunan 38 yaşındaki tecrübe abidesine İrlanda cephesi de aynı samimiyetle yanıt verdi.
 

YORUMLAR 4
  • faruk 7 yıl önce Şikayet Et
    Şike mike değil hacı abi, Hırvatistan ve İspanya maçlarından bir puan çıkaramıyorsan daha çok avutursun kendini böyle. Düşmeyeydin Buffon'un eline adam gibi oynayaydın!
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    adamlardaki turkiye nefretine bakin. ne birligi yaw.
    Cevapla
  • Erzurumlu 7 yıl önce Şikayet Et
    varsa yoksa İSLAM BİRLİĞİ gerisi hikaye..
    Cevapla
  • Ahmet SARMUSAK 7 yıl önce Şikayet Et
    resmen şike yapıldı.gerçi sen işi buraya bırakmayacaktın fatih efendi.şimdi tatile çıkın siz çok yoruldunuz.biz çalışır size prim öderiz.siz rahat rahat tatilinizi yapınız.hakkım kadar haram olsun...
    Cevapla