Gökhan Gönül resmi sözleşmeyi imzaladı! - Gökhan Gönül'ün Kartal dövmesinin anlamı!

Haftalardır ismi sık sık Beşiktaş kulübü ile bir araya gelen ve Fenerbahçe ile resmi sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül'ün nereye imza atacağı futbol dünyasının gündeminde birinci sırada yer alıyordu. Tüm futbolseverlerin merak ettiği Gökhan Gönül hangi takımla anlaştı sorusu yanıt buldu, Gökhan Gönül transferi hakkında tüm son dakika gelişmeleri haber7.com'da olarak sizler için derledik..

Gökhan Gönül resmi sözleşmeyi imzaladı! - Gökhan Gönül'ün Kartal dövmesinin anlamı!
Gökhan Gönül resmi sözleşmeyi imzaladı! - Gökhan Gönül'ün Kartal dövmesinin anlamı!
GİRİŞ 13.07.2016 17:11 GÜNCELLEME 13.07.2016 17:11
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

2007 yılında o dönemdeki adıyla Gençlerbirliği Oftaş’tan Fenerbahçe’ye transfer olan ve o tarihten sonra Fenerbahçe'de vazgeçilmezler arasına girerek taraftarın gönlünde taht kuran Gökhan Gönül’ün kulübü ile olan sözleşmesi 1 ay önce sona ermişti. İşte Gökhan Gönül transferi hakkında son dakika neler yaşandı? İşte Gökhan Gönül transferi hakkında son dakika gelişmeler haber7.com'da

Haftalardır ismi sık sık Beşiktaş kulübü ile bir araya gelen ve Fenerbahçe ile resmi sözleşmesi 10 gün önce sona eren Gökhan Gönül'ün nereye imza atacağı futbol dünyasının gündeminde birinci sırada yer alıyordu. Tüm futbolseverlerin merak ettiği Gökhan Gönül hangi takımla anlaştı sorusu yanıt bazı spor yazarlarına göre bulurken, Gökhan Gönül transferi hakkında tüm son dakika gelişmeleriA Milli takımın yıldız oyuncusu olan Gökhan Gönül transferi hakkındaki tüm gelişmeleri, kulislerde ve spor servislerinde dolaşan tüm haberleri siz futbol severler için haber7.com'da olarak için derledik..

GÖKHAN GÖNÜL ARTIK KARA KARTAL

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği Gökhan Gönül, Vodafone Arena'da düzenlenen törenle siyah-beyazlı takıma 4 yıllık imzayı attı.

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'den transfer ettiği milli sağ bek Gökhan Gönül basın önünde imza attı. İmza törenine başkan Fikret Orman da katıldı.

Orman, "Stadımızda böyle bir imza töreni yapmamız bizim için gurur verici. Bizim açımızdan hayırlı bir gün. Çok güvendiğimiz, inandığımız ve sevdiğimiz bir oyuncunun imza törenini yapıyoruz. Gökhan ailemize hoş geldi, burası büyük bir aile. Gökhan'ı aramızda görmekten dolayı mutluyuz." dedi.

BİR TEK AZİZ YILDIRIM'A TEŞEKKÜR ETMEDİ ARDINDAN YILDIRIM'I DÜZELTTİ

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım hariç herkese teşekkür eden Gökhan, "Büyük camialarda futbol oynayıp, başka camialara geçtiğimiz zaman böyle durumlar olabiliyor. Davranışımla da duruşumla da burada oturmanın ne demek olduğunu biliyorum. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Özellikle bir teşekkürü de Beşiktaş taraftarına yapmak istiyorum, bana sahip çıktılar, destek verdiler. Elimden geldiğince bu camiaya layık olacağım. Yıllarca Fenerbahçe forması giydim ve orada da benim üzerimde emeği olan (Aziz Yıldırım'ı söylemeden) herkese teşekkür ederim. Fenerbahçe taraftarına da 9 yıl için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Gökhan Gönül daha sonra sözlerini düzelterek, "Yönetim kurulunu saydım, bunun da için de Aziz Yıldırım da var. Bunu dahil ediyorum, düzeltelim bunu" dedi.

Beşiktaş'tan ilk teklifi milli takımdayken aldığını dile getiren Gökhan, "Beşiktaş'a transferimde gelgitler yaşamadım. Başkanım, lig devam ederken beni Beşiktaş'ta görmek istediğini söylemişti ve o da benim Fenerbahçe ile kontratımın bitmesini bekledi. Beşiktaş, bana resmi teklifini ben milli takımdayken yaptı ve ben de düşünmek için süre istedim, yurt dışından da teklifler vardı. Sonuç olarak bugün burada bu imzayı attım" ifadelerini kullandı.

Gökhan Gönül hangi takımlı?

Fikret Orman: Gökhan Gönül, Beşiktaşlı. Bu profesyonel bir hayat. Futbolun içerisinde olan şeyler bunlar. Beşiktaş'a Galatasaray'dan da oyuncular geldi. Biz buradan kişisel işlere girmiyoruz, bize fayda sağlayacak şekilde devam ediyoruz.

Gökhan Gönül: Kendi formamı giydiğim takımlara hizmet etmek benim için en önemli şey. Ben şu anda Beşiktaş'tayım ve Beşiktaş'ı tutuyorum.

KARTAL DÖVMESİ HAKKINDA AÇIKLAMA

Bacağındaki kartal dövmesi hakkında konuşan Gökhan, "Şampiyonluk sözleri vermek, büyük vaatler vermek çok doğru değil. Şampiyonluk sözleri veremem, kendimi kanıtlama derdinde değilim, bazı şeyleri başardığım için buradayım. Beni kötü orta yaparken, kötü pas verirken görebilirler ama bir an olsun mücadeleden vazgeçmeyeceğimin sözünü verebilirim. Bacağımdaki kartal dövmesini 15 sene önce yaptırdım." şeklinde konuştu.

ARKA PLANDA GÖNDERME

Basın toplantısında arka planda, "Burası Beşiktaş! Burada imzalar kağıtlara değil, kalplere atılır" göndermesi dikkat çekti.

İŞTE GÖKHAN GÖNÜL'ÜN YENİ TAKIMI

Ve Gökhan Gönül, Beşiktaşlı oldu. Fenerbahçe ile yollarını ayıran milli futbolcu, dün özel uçakla İzmir'den İstanbul'a getirildi ve burada yapılan son görüşmenin ardından kendisini resmen Beşiktaşlı yapan kesin anlaşma sağlandı. Ön anlaşmayı imzalayan Gökhan Gönül, Ramazan Bayramı sonrası resmi imzayı atacak.

Beşiktaş’la 3 yıllık anlaşmaya varan Gökhan Gönül’e 2 milyon Euro imza parası verilecek. Yıllık 1 milyon 700 bin Euro garanti ücret alacak milli yıldıza maç başı da 15 bin Euro verilecek.

İLK İSİM OLARAK TARİHE GEÇECEK

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş’in de katılacağı Vodafone Arena’daki imza töreninde siyah beyazlı taraftarlar da tribünlerde olacak.

Gökhan Gönül’ün imza töreni Beşiktaş için de ilk olacak. Gökhan siyah beyazlıların yenilenen stadı Vodafone Arena’da sözleşme imzalattırdığı ilk oyuncu olarak da tarihe geçecek.

FENERBAHÇE'DEN GÖKHAN GÖNÜL AYRILIK MESAJI!

Fenerbahçe, resmi sitesinden yayınladığı açıklamayla Gökhan Gönül'e teşekkür etti ve ayrılık sürecinde yaşananları açıkladı. Sarı-lacivertli kulüp, Gökhan'ın isteklerini 'akıl-mantık dışı' olarak değerlendirdi.

FENERBAHÇE'DEN YAPILAN AÇIKLAMA:

"9 yıl önce çok genç bir futbolcu iken bizzat Başkanımız Aziz Yıldırım'ın özel çabası ile kulübümüzün renklerine bağlanmış olan Gökhan Gönül, dün yapmış olduğu açıklama ile Fenerbahçe Spor Kulübü'ndeki futbolculuk hayatını noktaladığını kamuoyuna belirtmiştir.

Bundan sonraki futbol kariyeri ile alakalı olarak vereceği kararların kendisi ve ailesi için hayırlı olmasını içtenlikle dileriz.

Bu vesile ile, Gökhan Gönül'ün vermiş olduğu kararın sebeplerini kamuoyu ile paylaşması nedeniyle taraftarlarımız ve futbol kamuoyu tarafından bilinmesini istediğimiz önemli birkaç hususu açıklamak isteriz. Yine bu vesile ifade etmek isteriz ki bilinmesini istediğimiz hususlar, bu süreçte yaşananların cüzi bir bölümüdür ve gerisi "Kol kırılır yen içinde kalır"atasözü çerçevesinde bu süreci yaşayanlarla birlikte sonsuza kadar saklı kalacaktır.

Gökhan Gönül, sezon sonunda kulübe çağrılmış ve yeni sözleşme teklifi burada bizzat Başkanımız Aziz Yıldırım tarafından kendisine yapılmıştır. Gökhan Gönül'e, düşüncemizin, futbol takımımızın kaptanı olarak burada jübilesini yapması ve sonrasında da ister idari ister teknik bir görev ile kulübümüzde kalması olduğu ifade edilmiştir. Burada kendisinin şuandaki temsilcisi ile sezonun başında temsilcilik sözleşmesi imzalamış olduğu, Fenerbahçe kaptanının jübilesini ve son sözleşmesini yapacağı kulüple daha sezonun başında anlaştığı temsilci ile görüşmesinin yakışık almayacağı söylenmiş ve önemli bir kontrat teklif edilmiştir.

Akabinde kendisine, görüşmelerin Asbaşkanlarımız İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu vasıtasıyla sürdürüleceği söylenmiştir. Bu andan itibaren Gökhan Gönül ile görüşmelere başlanmış ve zaman zaman da futbolcunun ısrarı ile temsilcisi ile görüşmeler yapılmış ve başlangıçta kendisine teklif edilen sözleşme şartlarının çok üstünde bir noktaya gelinmiştir. Kamuoyunda futbolcunun temsilcisi ile görüşmeyi reddettiğimiz ve bunun sonucunda futbolcu ile görüşme yapılmadığı, futbolcunun başlangıçta istediği ve son derece makul olan isteklerin cevapsız bırakıldığı yönünde ortaya çıkan kasıtlı haberler üzerine Başkanımız Aziz Yıldırım kamuoyuna futbolcu ile görüşmelerin yapılmakta olduğunu, pazarlıklar neticesinde ortaya çıkan rakamlarla açıklamak zorunda kalmıştır.

5 Haziran 2016 tarihinde yapılan Fenerbahçe Olağan Mali Kurulu'nda, genel kurul üyelerinin önünde yönetim kurulu adına konuşan Asbaşkanımız Şekip Mosturoğlu, kulübe yaptığı hizmetlerden dolayı Gökhan Gönül'e teşekkür etmiş, kulübün kapılarının kendisine açık olduğunu, kendisine piyasa koşullarında çok ciddi bir teklif yaptığımızı ve futbolcumuzun Fenerbahçeliliğini göstererek takımda kalacağına inandığını ifade etmiştir.

Gökhan Gönül ile İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu arasında geçen görüşmelerde Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ve taraftarının kaptanlarını, efsane yapmak arzusunda oldukları, bu kulüpte jübile yaparak tarihe geçmesi gerektiğini Fenerbahçe değerleri üzerinden kendisine pek çok kere anlatmış ve kendisi ile konuşulanların aynı zamanda Başkanımızın ve Fenerbahçe taraftarının düşüncesi olduğu ifade edilmiştir. Görüşmeler süresince Asbaşkanlarımız İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu'nun Gökhan Gönül'e göstermiş olduğu samimiyet ve duygusal içtenliğe rağmen neticede Gökhan Gönül'ün vermiş olduğu kararın sebeplerinin takdiri taraftarlarımızca ve kamuoyu tarafından da ayrıca değerlendirilmelidir. Ancak altı önemle çizilmelidir ki Gökhan Gönül tarafından kulübe sunulan akıl, mantık dışı maddi koşullar, kulübümüz tarafından kabul edilmiş olsa idi bu gün Gökhan Gönül kulübümüzle sözleşme imzalamış ve kamuoyuna kulüpten ayrılma sebebi olarak sunduğu hususları konuşmamış olacaktı.

Bilinmesini isteriz ki Gökhan Gönül'e Fenerbahçe camiasının bir evladı olarak gösterilmesi lazım gelen sevgi, saygı ve fedakarlıklar hiçbir eksik olmaksızın bu süreçte yerine getirilmiştir. Sürece zaman zaman dahil olan futbolcu temsilcisinin ve son olarak da yakın aile üyelerinin tavrı bizler tarafından Gökhan Gönül'e gösterilen sevgi, saygı ve fedakarlıklarının, kısaca maneviyatın karşılığı olmamış, konu maddi boyutlar içine çekilerek bir çıkmaz yola girilmiştir.

Bu aşamadan sonra hayırlı olan daha fazla konuşmamak, hatıralara geçen iyi anıların da silinmesine sebebiyet verecek gerçek dışı açıklamalardan ve söylemlerden uzak durmaktır. Sarı lacivert çubuklu formayı giymek her futbolcuya kısmet olmayan, bu formayı giyeni ve hizmetleri ile layık olanı zirvelere taşıyan, aktif sporculuk sonrasında itibar görmesine vesile olan, karşılığı maddi hiçbir ölçü ile ölçülmeyen kutsal bir ihsandır. Gökhan Gönül'e bundan sonraki hayatında sağlık ve başarı dileriz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

İŞTE BEŞİKTAŞLI OLAN GÖKHAN GÖNÜL'ÜN SÖZLEŞMESİ

Biten sözleşmesinin ardından Fenerbahçe'yle anlaşmayan Gökhan Gönül, Beşiktaş'la mukavele yaptı. Siyah-beyazlı kulübe 3 yıllık imza atan yıldız futbolcunun ne kadar kazanacağı da belli oldu. Gökhan, 2 milyon Euro imza parasının yanı sıra sezon başına 1.7 milyon Euro garanti ücret alacak. Milli sağ bekle yapılan anlaşmada maç başına ücret yok. Tecrübeli futbolcu, yeni sezonda uygulamaya girecek yeni prim sistemine göre galibiyet başına 12 bin, beraberlik başına da 4 bin Euro almaya hak kazanacak.

Beşiktaş yönetiminin bu transferi önümüzdeki günlerde resmen açıklaması bekleniyor.

KAYNAK: FATİH DOĞAN - SABAH

İşte Gökhan Gönül gerçeği!

Fenerbahçe ile sözleşmesi dün sona eren Gökhan Gönül'ün nereye imza atacağı transfergündeminin birinci sırasında yer alıyor.

EURO 2016 öncesinde imza atıp atmayacağı henüz belli olmayan Gökhan Gönül içinFenerbahçe haricinden ismi geçen en önemli kulüp Beşiktaş durumunda ancak futbolcunun menajeri oyuncuya Premier Lig ve La Liga'dan teklifler olduğunu açıklamıştı.

Beşiktaş Kulübü'nün milli oyuncunun menajeriyle 3 yıllık prensip anlaşması yaptığı gelen haberler arasında yer alırken oyuncu henüz bir imza atmadı.

Diğer yandan ise kulübü Fenerbahçe ile hala temas halinde olan Gökhan Gönül'ün kulübünde kalma olasılığının %90'lara ulaştığı öğrenildi. (Hürriyet)

"Gökhan Gönül'ün transferi bir telefona bakar"

Fenerbahçe ile sözleşmesi yarın itibarıyla sona eren ve geleceği belirsiz olan Gökhan Gönül hakkında menajeri Ahmet Bulut'tan olumsuz haberler gelmişti. Bulut önceki gün yaptığı açıklamada, "F.Bahçe ile bir görüşmemiz olmadı. Bu saatten sonra da olacağını sanmıyorum. 31 Mayıs'tan sonra herkesle masaya oturacağım" demişti. Ahmet Bulut'un bu sözleri, Gökhan'ın 9 yıllık F.Bahçe macerasının bittiği şeklinde yorumlanırken, milli yıldızın yeni sezonda Beşiktaş forması giyeceği ise daha gür sesle dile getirilmişti. Konu hakkında görüş belirten Fenerbahçeli bir yetkili ise Bulut'un iddia ettiği gibi konunun çözümsüz olmadığını, Gökhan'ın Fenerbahçe ile sözleşme uzatmasının "sadece bir telefona baktığını" söyledi. (fotomaç)

Aziz Yıldırım Gökhan Gönül'ün istediği rakamı açıkladı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Gökhan Gönül ve Caner Erkin'le ilgili bilinmeyenleri anlattı. 

İşte Fenerbahçe Başkanı'nın açıklamaları: 

İyi çocuk, hoş çocuk da...

“Gökhan’a 2 milyon euro garanti, 20 bin euro maç başı ücret önerdik. O 2.750 milyon net artı maç başı istiyor. Geliyor 3.5 milyona... Ben 3.5 milyona adam bulamaz mıyım yani...”



Başkanım iki kanat bekiniz Türkiye’nin en iyisiydi. Caner gitti, Gökhan yolda...

- “Gökhan gitti diye bir şey yok. Ben hafta sonu kongrede UEFA’yı anlatacağım herkese. Bundan önce üçyüz-beşyüz fazla verirdik o kalsın, bu kalsın, ben de kaldı diye sevineyim diye. Ama şimdi yaparsam Fenerbahçe’ye kötülük yaparım. Aslında bu sene de çok önemli değil. Ama bir dahaki sene hesabı tutturamayız. Herkes bilsin ona göre konuşsun yani. Bütçeyi anlatacağım. Öyle atmak tutmakla olmuyor bu işler. Herkes gelir, nedir gider, ne yaparız, ne yapamayız, UEFA kriterleri nedir bunların hepsini anlatacağım. Şu andaki kritere göre hiçbir transfer yapamazsın. Bir tek biz değil, kimse yapamaz. Gazeteler isimler yazıyor. Göreceğiz herkesi. Söylemek ayrı, yapabilmek ayrı. Bakın ben Fenerbahçeyi düşünmesem başka türlü hareket ederim. Gökhan’ı da imzalarım, Mehmet’i de imzalarım Ahmet’i de... Çağırırım yüksek yüksek veririm, imzalar geçerim.”  (Milliyet)

 

 

 

 

YORUMLAR 10
  • isa 7 yıl önce Şikayet Et
    adam 100 m depar atamıyor çok önceden gitmeliydi.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar rezil bir taraftarlık var . bizden İsmail gitti yolu açık olsun dedik . ki şuan için Gökhan'dan iyi . Fenerbahçe taraftarının yaptığına bak .
    Cevapla
  • Cafer KAYAR 7 yıl önce Şikayet Et
    Cok mu zor bu memlekette durust olmak.Daha dune kadar fenerbahceliligine laf ettitmiyordun. Birakin bu isleri . kimsenin aklina bari hakaret etmeyin. ben profosyenelim gittim imzayi attim. bu kadar. kivirmaya , laf kalabaligina gerek yok.
    Cevapla
  • fenerli 7 yıl önce Şikayet Et
    kadikoye gelme gelirsen bu taraftar seni pisman eder
    Cevapla
  • Ercan EKER 7 yıl önce Şikayet Et
    bırakın bunşarı lig bitmeden verilen sözler yapılan ön protokoller FB şampiyon olamasın giye. Defolup gitsinler başkan da dahil. bu takım her türlüventrika ilr baş ediyor 2 futbolcu mu! giderse GİTSİNNNLER.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle