Arap prens Ersun Yanal'a teklifini iletti

Trabzonspor ile yeniden anlaştığı ileri sürülen teknik direktör Ersun Yanal, sürpriz bir transfer görüşmesine imza attı.

Arap prens Ersun Yanal'a teklifini iletti
Arap prens Ersun Yanal'a teklifini iletti
GİRİŞ 06.05.2016 13:08 GÜNCELLEME 06.05.2016 14:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Tecrübeli çalıştırıcı, hafta içinde İngiltere'ye giderek, bu ülkenin 1. Ligi'nde mücadele eden Sheffield United'ın Arap sahibi olan Suudi ArabistanSpor Bakanı Prens Abdullah bin Moosad ile bir araya geldi. Sheffield United'ın Türk yöneticisi Selahattin Baki’m,m aracılığıyla yapılan görüşmede Prens Abdullah, Ersun Yanal'a transfer teklifini resmen iletti.

Prens Abdullah'ın Yanal'a, "Sizi uzun süredir takip ediyoruz ve Türkiye dışında bir kulüpte çalışmak istediğinizi biliyoruz. Eğer kabul ederseniz sizinle uzun vadeli bir anlaşma yapmak istiyoruz. Amacımız 3 yıl içinde Premier Lig'e yükselmek" dediği öğrenildi.

Suudi Arabistanlı prens daha sonra Sheffield United ile ilgili projelerini anlattı ve kulübün başarılı olması için bütün imkanlarını seferber edeceğini söyledi. Yanal ise, 127 yıllık geçmişi bulunan bir kulüpten gelen transfer teklifinin kendisini onurlandırdığını ifade etti ve düşünmek için süre istedi.

Prens Abdullah bin Moosad kimdir?

Prens Abdullah bin Moosad, en başarılı Arap işadamları arasında yer alıyor. Aile mirasından çok kendi başına yaptığı işlerle servetine servet katan Prens Abdullah, dünyanın en büyük kağıt üreticilerinden biri. En yakın arkadaşlarından biri olan AlexFerguson ile sık sık yemekler yiyen Prens Abdullah, futbol konusunda da efsane hocadan sürekli bilgiler alıyor.

Suudi Arabistan Spor Bakanı Prens Abdullah bin Moosad'ın en sık görüştüğü futbol adamları arasında İngiliz efsane David Beckham da yer alıyor.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 5
  • Fedai 7 yıl önce Şikayet Et
    Sadece fener de çalışmalı
    Cevapla
  • Fenerli 7 yıl önce Şikayet Et
    Sadi tenekelioglu hami mandralı hocaların arasında ersun yanali bulmuşlardı begenmiyolar
    Cevapla
  • ibof 7 yıl önce Şikayet Et
    keşke anlaşsalarda Trabzon olarak rahat bir nefes alsak=)))
    Cevapla
  • fenerli 7 yıl önce Şikayet Et
    tiripspora gitçeğine git avrupa'nın futbol beşiğine hocalığınla kendini kanıtla
    Cevapla
  • Erkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın prens paranı çöpe atma sonra pişman olursun
    Cevapla