Japonya'da Halilhodzic fırtınası!

Vahid Halilhodzic'in Japonya'sı, Dünya Kupası elemelerinde grubunu lider tamamladı, sekiz maçta 27 gol attı, hiç gol yemedi.

Japonya'da Halilhodzic fırtınası!
Japonya'da Halilhodzic fırtınası!
GİRİŞ 02.04.2016 13:56 GÜNCELLEME 02.04.2016 14:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından bir tanesini yaşayan Trabzonspor'un gönderdiği Vahid Halilhodzic, Japonya Milli Takımı'nı Dünya Kupası'na götürüyor. Uzakdoğu ekibinin başında bileği bükülmeyen deneyimli teknik adam, 2018 Dünya Kupası'nın Asya elemelerindeki en başarılı takımı yarattı.

8 grupta toplam 40 takımın mücadele ettiği elemelerde grup maçları sona erdi. Suriye Singapur, Kamboçya, Afganistan ile ayni grupta yer alan Japonlar, 8 maçta 7 galibiyet - 1 beraberlik ile yenilgisiz grubu lider tamamladı ve üst tura yükseldi.

40 takımın en başarılısı

Topladığı 22 puanla 40 takım içerisinde en başarılı takım olan Japonya, son olarak grup ikincisi Suriye'yi 5-0 yenerken, tüm maçlarda 27 gol attı, kalesinde ise hiç gol görmedi. Formata göre grup birincileri ve en iyi dört grup ikincisi bir üst tura yükseldi. 12 takım burada 6şarlıdan iki gruba bölündü. Her iki grubu ilk iki sırada bitirenler doğrudan Rusya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek finallere katılım hakkı kazanacak.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 3
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılıyorki bizim kuluplerin yöneticileri hiçbirşey anlamıyor
    Cevapla
  • Hakem 8 yıl önce Şikayet Et
    Yine 11 kisi defans mi yaptiracak
    Cevapla
  • halid 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahısen gruptaki takımlara bakın hele,
    Cevapla