Demirkol'un hakem taklidi kırdı geçirdi!

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray-Trabzonspor maçında skandal kararlara imza atan Deniz Ateş Bitnel'in taklidini yaptı.

GİRİŞ 22.02.2016 13:15 GÜNCELLEME 22.02.2016 15:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Spor Servisi programında Galatasaray-Trabzonspor maçını değerlendiren Mehmet Demirkol, "Salih Dursun galiba futbol kariyerinde böyle manşetlere çıkmadı ve çıkmayacaktı da. Futbol kariyerinde bu kadar parlak bir oyuncu değildi. Maçtaki en doğru kırmızı kart Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiğiydi" dedi.

"Deniz Ateş Bitnel'in psikilojik sorunu olabilir"

Ben hakeme acil şifalar diliyorum çünkü bu normal bir durum olamaz. Psikilojik sorunu veya gözünde bir sorunu olabilir. Deniz Ateş Bitnel, Fırat Aydınus'a özenip tiyatro yaptı. El ve kol hareketleriyle Fırat Aydınus tarzı tiyatroculuk oynadı. MHK'nın bu hakemi muayeneye götürüp sonra bize açıklama yapması gerekiyor. Hakem sağlıklıysa da yanmışız yani.

İşte Demirkol'un çok konuşulan o anları...

YORUMLAR 5
  • gsli 8 yıl önce Şikayet Et
    demirkola bi soran olsa sen olsan ne yapardın o maçın hakemi sen olsan ne yapardın çok merak ediyorum herhalde daha beter olurdu eminim
    Cevapla
  • Trabzonsporlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakemin yaptığı iki tane hata var. Trabzonspor bu şekilde başarıyı rüyasında görür. Ayrıca spor yazarları denilen zümre de -bir ikisi hariç- beş para etmez. Bu haberdeki de bunların önde gideni.
    Cevapla
  • Berk 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen Trabzonsporlu olamazsın. Trollük yapma!
    Cevapla
  • mustafa kara 8 yıl önce Şikayet Et
    herkes sallıyor, futbolda en masum Varsa hakemlerdir. hakeme saygı göstermezsen cezasını çekersin
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    :) ağzına sağlık demikol ne güzel anlatmışsın bitnel denen bu şahsın hakem olarak seçilmesi başlı başına problem.bu kişinin sadece şu maçtaki mimik el kol vücut hareketlerini bakışlarını bir psikolağa gösterin size döksün bitnelin seceresini beyin haritasını.kesinlikle normal bir insan değil ciddi ruhsal sorunu olan bu kişiyi hakem yapanlara da ne denirse deyin artık
    Cevapla