Amedsporlu futbolcuya rekor ceza!

PFDK, Bursaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalardan dolayı Amed Sportifli futbolcu Deniz Naki'ye 12 maç ceza verdi.

Amedsporlu futbolcuya rekor ceza!
Amedsporlu futbolcuya rekor ceza!
GİRİŞ 05.02.2016 00:33 GÜNCELLEME 05.02.2016 00:52
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Amed Sportif Faaliyetler sporcusu Deniz Naki'ye 12 maç ceza verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Amed Sportif Faaliyetler oyuncusu Deniz Naki'nin, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Bursaspor maçında ideolojik propaganda yapması ve sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle, PFDK tarafından 12 resmi maçtan men ve 19 bin 500 lira para cezasına çarptırıldığı belirtildi.

Deniz Naki, TFF Hukuk Müşavirliği tarafından, Facebook hesabından paylaştığı beyanları suretiyle, "sportmenliğe aykırı açıklamaları" ile "ayrımcılık ve ideolojik propaganda yaptığı" gerekçeleriyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmişti.

YORUMLAR 46
  • 007 8 yıl önce Şikayet Et
    12 mac degil 12 yıl hapse atmalı bu kafiri. sporcumusun siyasetcimi ? coluk cocugumuza kötü örnekten baska birsey degil. atın bu hayvanı hendeklerin icine cok merak ediyorsa. külübede ceza kesmek lazım oynatırdıgı futbolculara birazda olsa dikat etmeli. bu adamı türk liginde futbol oynatmamak lazım cünkü bunun gibi nankörler hem terrörü destekler ve utanmadan sıkılmadan bu ülkede ekmek yer.
    Cevapla
  • sebahattin 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence Dağa Çıkmalıydı.ona Orası yakışır.
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    seyirçisiz oynama futbolcularına maç cezası verilen Amedsporun ligden atılması ve terör örgütü kapsamında yargılanmaları lazım.
    Cevapla
  • :)) 8 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun az olmuş futbol hayatını bitirmeleri gerekliydi ama bunada şükür diyelim.
    Cevapla
  • Mardin 8 yıl önce Şikayet Et
    Teröriste desteğin cezası bu mu?Lisansı iptal edilmeliydi!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle