Barcelona'dan müthiş geri dönüş

Barcelona, Copa del Rey çeyrek final rövanş maçında ilk devreyi geride kapattı. Son 10 dakikada turu aldı.

Barcelona'dan müthiş geri dönüş
Barcelona'dan müthiş geri dönüş
GİRİŞ 28.01.2016 01:20 GÜNCELLEME 28.01.2016 01:20

İspanya Kral Kupası çeyrek final rövanş maçında Barcelona ile Athletic Bilbao karşı karşıya geldi. Camp Nou'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Barcelona, 3-1'lik skorla kazandı.

Barcelona'nın 2-1 kazandığı ilk maçın ardından Camp Nou'da ilk gol Athletic'ten geldi. Inaki Williams, 12. dakikada Athletic'i öne geçirdi. Barça yakaladığı pozisyonlara karşın skor tabelasını ilk yarıda değiştiremedi. Luis Suarez, 53. dakikada beraberlik golünü atarak skoru eşitledi. 

Suarez'in golünden sonra Athletic Sabin Merino ile Barça ise Neymar ile skoru değiştirmeye çok yaklaştı. Barça, 81'de Pique ve 90. dakikada Neymar ile maçı kazanan taraf oldu.

Maç öncesi son antrenmana soğuk algınlığı nedeniyle çıkamayan Milli takımımızın kaptanı Arda Turan, mücadelenin 18 kişilik kadrosuna yer almadı. 

Bu sonucun ardından Barcelona yarı finale yükselirken, Athletic'in kupa macerası noktalandı. Barcelona, 3-10 Şubat tarihlerinde kupada yarı final maçlarını oynayacak. Barcelona'nın rakibi ise 29 Ocak'ta çekilecek kura sonrası belli olacak.