Arda 90 dakika oynadı, Barça turladı

Barcelona, Arda Turan'ın ilk 11'de başladığı maçta Espanyol'u 2-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Arda 90 dakika oynadı, Barça turladı
Arda 90 dakika oynadı, Barça turladı
GİRİŞ 13.01.2016 23:32 GÜNCELLEME 13.01.2016 23:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İspanya Kral Kupası’nda Barcelona, Espanyol deplasmanına çıktı. Cornella-El Prat’ta oynanan mücadeleyi konuk takım 2-0 kazanarak rahat bir şekilde çeyrek finale kaldı.

Camp Nou’daki maçı 4-1 kazanan Barcelona, cezalı Suarez ve Neymar’sız sahaya çıktı. Arda Turan’ın ilk 11’de sahaya çıktığı ve 90 dakika sahada kaldığı mücadelede Munir El Haddadi sahneye çıktı! 20 yaşındaki oyuncu 32. dakikada Messi’nin pasında boş kaleye topu yuvarlayarak skoru 1-0 yaptı.

Rahat bir futbol sergileyen Barcelona, Espanyol’a gol şansı tanımadı. 88. dakikada Vidal’in pasında yine top Munir ile buluştu. İspanyol futbolcu altı pas içerisinden topu filelerle buluşturarak skoru 2-0’a getirdi.

Bu sonuçla Barcelona, İspanya Kral Kupası’nda son 8 takım arasına adını yazdırdı.

YORUMLAR 6
  • memet 8 yıl önce Şikayet Et
    Top oynamadı futbol oynadı koçum
    Cevapla
  • tzcn 8 yıl önce Şikayet Et
    arda oynamasaydi kaybedecekmiydi yani:)
    Cevapla
  • Dosdoğru ol. 8 yıl önce Şikayet Et
    İslam dünyası hergün karalanırken, heryerde müslümanlar katledilirken, müslüman bir insanın kalbinde haçlı logoyu taşıyıp ve sizler tarafından da bu kadar gündeme getirilmesi; ne onun için ne de sizin için bir başarı değil, büyük bir utançtır.!
    Cevapla
  • ne alaka 8 yıl önce Şikayet Et
    ne alakasi var simdi ? arda'miz su andaki dünyanin en iyi takiminda oynuyor iste ne güzel ! formasinda hacli logosu olabilir ama kalbinde ay yildizi tasidigindan eminim. Sapla samani karistirmayin , sende dünyanin en iyi takimini logosu hilalli olarak kurda , ardada senin takiminda oynasin , tamammi ! Sanki barcelona takiminin icinde herkes hiristiyan ? senin gibilerinin yüzünden bu durumlardayiz zaten . Ilim cindese gidip alacaksin , öyle degilmi arkadas.
    Cevapla
  • futbol 8 yıl önce Şikayet Et
    arda biraz daha kaleye yönel artık çekinme bir gol at çok zor değil atmak o takımda
    Cevapla
  • ALİ 8 yıl önce Şikayet Et
    MESSİ dE dahil barça TOP oynamadı bu maç...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle