MHK'dan Cüneyt Çakır ayarı!

2015-2016 sezonu Merkez Hakem Kurulu kış seminerinde hakem hatalarının gösterildiği videoda Cüneyt Çakır'ın verdiği kararlar yer almadı.

MHK'dan Cüneyt Çakır ayarı!
MHK'dan Cüneyt Çakır ayarı!
GİRİŞ 09.01.2016 11:38 GÜNCELLEME 09.01.2016 11:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Merkez Hakem Kurulu'nun, Antalya'da önceki gün gerçekleştirilen kış seminerinde Süper Lig ve PTT 1. Lig'deki hakem hataları için bir video hazırlanırken, Cüneyt Çakır'ın verdiği yanlış kararlara yer verilmedi.

Antalya'da düzenlenen MHK kış seminerinde Süper Lig ve PTT 1. Lig'de görev yapan hakemlerin yanlış verdiği kararlar hazırlanan bir video ile barkovizyona yansıtıldı.

Hakemlerin hatalarının izletildiği esnada sıkıntılı anlar yaşadığı gözlemlenirken, bir nokta dikkatlerden kaçmadı. Hazırlanan videoda bu sezon birçok maçta görev yapan Cüneyt Çakır'ın hatalarına yer verilmediği gözlemlenirken, bu olay sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve Çakır'a ayrılacık tanındığı vurgulandı.

İlk yarıda yapılan bariz hakem hatalarının hazırlandığı videoda yer almayan Cüneyt Çakır'ın en çok dikkat çeken yanlışı ise Trabzonspor-Galatasaray maçında Erkan Zengin'in şutunda Denayer'in topu elle kesmesi sonucu Bordo-Mavililerin penaltısını es geçmesi olmuştu.

YORUMLAR 2
  • musa 8 yıl önce Şikayet Et
    hataların yarısı zaten çakırdan geliyo
    Cevapla
  • vatandaş nuri 8 yıl önce Şikayet Et
    mhk ayrımcılık yapma neyse onu göster
    Cevapla