Amatör takıma Fransız golcü

Daha önce Irak Genç Milli Takım Antrenörü Abdalrazak anlaşan Zonguldak Ereğlispor, Fransız oyuncu Cisse ile sözleşme imzaladı

Amatör takıma Fransız golcü
Amatör takıma Fransız golcü
GİRİŞ 01.12.2015 21:46 GÜNCELLEME 01.12.2015 21:46

Birinci Amatör Küme'de mücadele eden Zonguldak Ereğlispor, Irak'taki iç çatışmalardan ailesiyle kaçarak Ereğli ilçesine gelen Irak Genç Milli Takım antrenörü Muhanad Abdalrazak'ın ardından Fransız oyuncu Davuda Cisse ile sözleşme imzaladı.

Zonguldak Ereğlispor Kulübü Başkanı Kaan Kocaman gazetecilere yaptığı açıklamada, Irak'ta bir dönem profesyonel hakem olarak da görev yapan Abdalrazak ile yardımcı antrenör olarak sözleşme imzaladıklarını ve Fransız forvet Cisse ile anlaştıklarını dile getirdi.

Kocaman, İstanbul'a gezmek amacıyla gelen ve tanıdık bir menajer aracılığı ile Ereğli'ye gönderilen Fransız oyuncu Davuda Cisse'nin genç ve yetenekli olduğunu kaydederek, "1990 doğumlu Fransız oyuncu Cisse, ülkemize futbol oynamak için gelmiş. İstanbul Valiliği kendisine 1 yıllık oturum izni vermiş. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile de görüşmelerimiz sürüyor. Forvet bölgesinde oynayan Cisse ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladık" ifadelerini kullandı.