Rusya'dan şok karar! Hepsi iptal edildi

Türkiye ile Rusya'da yaşanan kriz nedeniyle Rus kulüpleri Antalya'da yapacakları kampları iptal etme kararı aldı.

GİRİŞ 26.11.2015 15:10 GÜNCELLEME 26.11.2015 17:28
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Türkiye ile Rusya arasında uçak düşürülmesi ile başlayan kriz futbola da sıçradı. Rusya Futbol Federasyonu, futbol kulüplerinin kış kamplarını Türkiye’de yapmaması kararını aldı.

Russianfootballnews'te yer alan habere göre Rusya Futbol Federasyonu yöneticisi Igor Lebedev, bu kararı “Federasyon, Türkiye ile Rusya arasındaki politik durumu gözeterek, ocak ayında Rus kulüplerinin Türkiye’de kamp yapmaması kararını aldı.” ifadelerini kullanarak kamuoyuna duyurdu.
 
Antalya'ya yılda yaklaşık 2500 kulüp geliyor. Bu kulüplerin yarıya yakınını Rus kafileler oluşturuyor. Rus kulüpleri hem daha kalabalık bir şekilde gelip hem de Antalya'da daha uzun süre kaldıkları için Turizm gelirlerinin yaklaşık yüzde 75'İni sağlıyordu.

YORUMLAR 20
  • Vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    Vay be nekadar önemliydi,ulan ucuz olmasa Türkiye gelirmiydiniz,niye Yunana gitmiyorlar cünkü euro parasi geciyor,rus gelmez yerli insani gelir.
    Cevapla
  • Ferhat 8 yıl önce Şikayet Et
    Sok degil kardes hayirli haber ummetin ahlakini bozan ne turist ne rus gelmesin milli manevi degerler otelcilerin kaznacagi paradan onemli olsa gerek helal olsun bereketli olur insaallah
    Cevapla
  • Yusufca 8 yıl önce Şikayet Et
    Aman rusya nin kulüpleri turistleri ülkeden kaçmasın ekonomimiz zarar gormesin diye her yaptığı cirkeflige boyun eğecek değiliz. Rizki veren Allah tir. Daha çok çalışacağız çabalayacağız inşallah Allah bize daha güzel kapılar açacaktır.
    Cevapla
  • adem38 8 yıl önce Şikayet Et
    Vatanimin bir karis topragina canim feda. Yiyorsa gelsin saldirsinlar. Biz yedi düvele canakkaleyi dar etmis milletiz. Asker dogar asker ölürüz. Sehit olmaktan korkan onlar gibi olsun.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    bizim milli olamayan yerli irlandalılarımıza örnek olsun. ama rusyadan korkmuyoruz. suç bastırma hareketi bunlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle