Ahmet Berkay'ın Fenerbahçe mutluluğu

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde tribündeki yerini alan Kayserili Ahmet Berkay büyük mutluluk yaşadı.

Ahmet Berkay'ın Fenerbahçe mutluluğu
Ahmet Berkay'ın Fenerbahçe mutluluğu
GİRİŞ 26.10.2015 14:48 GÜNCELLEME 26.10.2015 14:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kayserispor-Fenerbahçe maçında, sarı-lacivertli forma giydiği için ev sahibi takımın bir taraftarından gördüğü tepki nedeniyle tribünde ağlayan 5 yaşındaki Ahmet Berkay Çoban, İstanbul'da derbi heyecanı yaşadı.

Sarı-lacivertli kulübün davetlisi olarak Fenerbahçe-Galatasaray maçı için gittikleri İstanbul'dan Kayseri'ye dönen Ahmet Berkay ve ailesinin ilk adresi Fenerium mağazası oldu. İstanbul'da kendilerine hediye edilen bazı ürünlerin değişimi için mağazaya gelen baba Ramazan Çoban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğluyla unutulmaz anlar yaşadığını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü tarafından çok iyi ağırlandıklarını belirten Çoban, "Ahmet Berkay da çok sevindi ve mutlu oldu. Maçtan bir gün önce heyecandan uyuyamadık. Başkanım bizi davet etti, kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Stadı gezdik, statta bulunan Fenerium mağazasını gezdik. Atmosferi orada yaşadık" diye konuştu.

Oğlunun beraberlik golüne kadar çok mutlu olduğunu ancak sonra biraz üzüldüğünü aktaran Çoban, "Berkay gole üzüldü. Ama yine de orada bulunmak, o atmosferi yaşamak çok güzeldi. Çok mutlu olduk. Bize bu mutluluğu yaşatanlara tekrar çok teşekkür ediyorum. Aziz Yıldırım'la da görüştük. Kayseri'de çalıştığım firmanın dokuma halısını hediye ettik" ifadelerini kullandı.

Minik taraftar Volkan Demirel hayranı

Ahmet Berkay'ın derbide, hayranı olduğu Volkan Demirel'le bir araya gelme şansı bulduğunu da anlatan Ramazan Çoban, şunları kaydetti:

"Ahmet Berkay seremonide futbolcularla sahaya çıktı. Volkan ile sahaya çıkacaktı ancak yoğunluktan dolayı Robin Van Persie'nin yanında yer aldı. Ahmet Berkay biraz huzursuzdu ama sonradan futbolcuları görünce ortama alıştı. Onun için de çok güzeldi. Ben o an çok duygulandım ve stadımızda bizim adımızın anons yapılması bizi çok onurlandırdı."

YORUMLAR 3
  • malesef 8 yıl önce Şikayet Et
    suyu çıktı
    Cevapla
  • vysl 8 yıl önce Şikayet Et
    baba da oldu fenerli...
    Cevapla
  • Faruk 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun baskanim
    Cevapla