Juventus'ta 'Galatasaray' korkusu!

Juventus'un bu geceki Inter maçına, Roberto Mancini ve Felipe Melo'lu Galatasaray'a kaybettikleri maçın kötü hatırasıyla çıkacağı belirtildi

Juventus'ta 'Galatasaray' korkusu!
Juventus'ta 'Galatasaray' korkusu!
GİRİŞ 18.10.2015 14:34 GÜNCELLEME 18.10.2015 14:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Serie A'da bu gece oynanacak Inter-Juventus maçı öncesinde Torino ekibini 'Galatasaray korkusu' sardı. Siyah-beyazlılar 2013-14 sezonunda Cim Bom ile Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya gelmiş, Galatasaray o maçı 1-0 kazanarak gruptan çıkarken, Juve elenmişti. 
 
İstanbul'daki yoğun kar yağışı nedeniyle ilk gün ertelenen maç ertesi gün kaldığı yerden devam etmiş, iki gün süren mücadeleyi sarı-kırmızılılar 85. dakikada Wesley Sneijder'in attığı golle 1-0 galip tamamlamıştı. O takımın başındaki isim olan Roberto Mancini'nin şimdi Inter'in başında olması, bu geceki İtalya derbisini daha bir anlamlı kıldı. 
 
Juventus tarihinin - kötü anlamda - en unutulmaz maçlarından bir tanesi olan İstanbul'daki maçta, ilk 11'de sahaya çıkan Felipe Melo'nun da, bu gece Juventus karşısına çıkacağına dikkat çekildi. İtalyan basınında dev maç öncesi yapılan yorumlarda, Juventus'ta akılların hep o maça gittiği, bu yüzden Roberto Mancini ve Felipe Melo faktörlerinin Torino ekibi üzerinde ekstra bir baskı oluşturduğuna vurgu yapıldı.

YORUMLAR 1
  • vali 8 yıl önce Şikayet Et
    Dalga geçiyorlar herhalde. Korkuyorlarmış şaka gibi.
    Cevapla