Gündemi sallayan şike iddiası!

Arnavutluk, Ermenistan'ı 3-0 yenerek Avrupa Şampiyonası'na gitti. Ancak bu karşılaşma ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Gündemi sallayan şike iddiası!
Gündemi sallayan şike iddiası!
GİRİŞ 13.10.2015 10:34 GÜNCELLEME 13.10.2015 15:05

Arnavutluk ve Sırp basını, Ermenistan kalecisi ve 3 savunma oyuncusunun 500 bin Euro aldığını yazarken, şampiyonada herhangi bir iddiası kalmayan Ermenistan'ın da sahadan mağlubiyetle ayrıldığını öne sürdü. Bir kendi kalesine gol ve bir de büyük hata sonucu yenen gol sonrası şike iddialarının ciddi şekilde gündeme geldiği kaydedildi.

Maçın başlamasına kısa süre kala Londra, Hong Kong, Singapur, Berlin ve Paris'te Arnavutluk'un galibiyetine verilen oranların ciddi şekilde düştüğü kaydedilirken, Ermenistan'ın galibiyetine verilen oranın ise 2,85 civarından 4,10'a yükseldiği ifade edildi.

I Grubu'nda Arnavutluk'un puan kaybetmesini bekleyen ve 3-0'lık skor sonrası play-off oynamak zorunda kalan Danimarka'da basın, bu iddiaları ciddi şekilde tartışıyor. Ekstra Bladet Gazetesi, birçok bahis firması ile irtibata geçtiklerini kaydederken, oranlarda yaşanan hareketlilik ile ilgili çoğundan geri dönüş alamadıklarını yazdı. Sadece yerel bir firmadan geri dönüş alınırken, maçla ilgili şüpheli bir durumun görülmediği bilgisinin iletildiği paylaşıldı.