Arda'dan sert gönderme: Kaçta yatacağımızı biliriz

Kritik İzlanda maçı öncesi Arda Turan, basın toplantısında soruları yanıtladı.

Arda'dan sert gönderme: Kaçta yatacağımızı biliriz
Arda'dan sert gönderme: Kaçta yatacağımızı biliriz
GİRİŞ 12.10.2015 17:50 GÜNCELLEME 12.10.2015 18:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Arda Turan, A Milli Takımımız'ın İzlanda ile oynayacağı kritik mücadele öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu..

"İzlanda'ya saygı duyuyoruz"

İlk olarak sözü alan Arda Turan, "İzlanda çok iyi bir takım, ülkeleri için de büyük bir gururun altına imza attılar. EURO 2016'da olmayı hak ettiler, tebrik ediyorum. İzlanda'ya 3-0 yenildiğimiz maçın grubun ilk maçıydı ve telafisi vardı, bu maç için son maç ve bunun telafisi yok. İzlanda'ya saygı duyuyoruz ama bu maç bizim için her şeyden ve herkesten daha önemli bir maç. Umarın her şey bizim istediğimiz gibi olur" ifadelerini kullandı.

"Ankara'daki olaylardan sonra Çek maçına çıkmak çok zordu"

Ankara'daki terör saldırısına da değinen kaptan, "Ankara'daki olaylardan dolayı ülkemizin başı sağolsun. Bizim için olaydan hemen sonra Çek maçına çıkmak bizler için çok zordu, sadece bizleri için değil milli takımdaki tüm profesyoneller için zor bir durumdu. Ayrıca sanat dünyasının önemli isimlerinden Levent Kırca'yı da kaybettik, başımız sağ olsun, Allah rahmet eylesin" dedi.

"Ben sahada kolay bir maç görmedim"

İzlanda'nın gruptan çıkmayı garantilediği hatırlatılan Arda, "Profesyonel futbolcular, hayatlarında hangi maçı oynarlarsa kazanmak için oynarlar. İzlanda için de bu durum böyle. Ülkesinin bayrağını taşıyorlar ve kazanmak için oynayacaklar. Ben hiçbir zaman için sahada kolay bir maç görmedim, hatırlamıyorum. İzlanda da çıkıp oynayacaktır" diye konuştu.

"Kaçta yatıp kaçta kalkacağımızı biliriz"

Çek Cumhuriyeti maçı öncesinde geç saatlerde instagram'dan paylaştığı mesajın hatırlatılması üzerine Arda, "Bizler profesyonel oyuncularız, kaçta yatıp kaçta kalkacağımızı biliriz. Heyecandan uyuyamadık, haytalıktan değil. Benim bu konuda hesap vermem gereken biri olursa Fatih Terim'dir. O mesajda güzel bir duygu vardı. Bizim üst seviyelere çıkmamız lazım ama gazetecilerin de üst seviyeye çıkması lazım. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir düşünce yok. Mücadele edersiniz, sonuçlar sizi bir yere ulaştırır-ulaştırmaz. Kaos futbolu deniyor. Size tavsiyem dünyadaki bu maçları izleyin, maçlar nasıl yorumlanır öğrenin. Biz gerektiği şekilde, gerektiği yerlerde yapacaklarımızı biliyoruz. Bu arkadaşlarımız her şeyi hak ediyor." dedi.

YORUMLAR 3
  • ibrahim yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de zaten hangi gazeteci işini görüyor allah ini severseniz ....... Arda sen top kosturdun yer beli oynadın futbol da beli koltuk profesörü çok bu ülkede sıkıntı değil sen işine bak koçum
    Cevapla
  • DOBRA DOBRA 8 yıl önce Şikayet Et
    Son paragraf harika. Bunu sadece basın için değil tüm meslek gruplarına söylemek gerek. Herkes başkasının işine karışmak yerine kendi işini yaparsa Türkiyeyi kimse tutamaz.
    Cevapla
  • savas gumus 8 yıl önce Şikayet Et
    baskan arda
    Cevapla