Tosic ve Markovic'ten skandal hareket!

Dün gece oynanan Arnavutluk-Sırbistan milli maçında ve sonrasında Beşiktaşlı Tosic ile F.Bahçeli Markovic tepki çeken hareketlerde bulundu.

GİRİŞ 09.10.2015 10:53 GÜNCELLEME 09.10.2015 14:58
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri I Grubu'nda Arnavutluk, dün akşam konuk ettiği Sırbistan'a 2-0 mağlup oldu.

Sakatlığı nedeniyle Sırbistan Milli Takımı'nın kadrosundan çıkarılan Markovic, ülkesinin Arnavutluk ile oynadığı maç öncesinde sosyal medya hesabından Kosova'yla ilgili paylaşımda bulundu.

Sırbistan Bayrağı üzerine Sırpça "Kosova Sırbistan'dır" yazısının bulunduğu görselin paylaşımı, Türk kullanıcılardan tepki gördü.

BEŞİKTAŞLI TOSİC DE RAHAT DURMADI

Beşiktaş forması giyen Sırp oyuncu Dusko Tosic'in gol sonrası yaptığı Çetnik selamı da tepki topladı.

Özellikle sosyal medyadaki Beşiktaş taraftarlarının yoğun tepkisini çeken Sırp oyuncunun bu olaya ne cevap vereceği Siyah-beyazlı taraftarlar açısından merakla bekleniliyor.

Karşılaşmanın 65. dakikasında oyuna giren Tosic, Sırbistan'ın 2. golünün de asistini yaptı.
 
Çetnik selamı nedir?

Sırp milliyetçileri tarafından kullanılan bir selam çeşidi olan Çetnik Selamı, Sırp zafer işareti olarak geçer ve Bosna savaşından kalma kötü bir anlamı olan işarettir.

YORUMLAR 30
  • realist 8 yıl önce Şikayet Et
    kardesim sen futbolcusun.futbolunu oyna ve adam gibi dur.musluman bi ulkedesin.bu tur hareketleri neden yapiyorsun ki.bence bu bir baslangic olmali ve ikisinin de sozlesmesi feshedilip ulkeden gonderilmelidir.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    tosic i zaten sevmezdim şimdi hiç sevmiyorum şenol hoca be buluyosa bunda
    Cevapla
  • AVNİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Nalet olsun ikisine de derhal kovulmalı
    Cevapla
  • wie ben ik 8 yıl önce Şikayet Et
    bencede turkiyeye bile girisi yasak olmali sen futbolcumusun yoksa ajanmisin bu ve bunun gibi ajanlari hemen def etmeli turkiyeden ya adam gibi oynarsin yada def ol git
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    türk milliyetçiliği iyi güzel diğer milliyetçilikler vahşet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle