Vrba, Türkiye maçı öncesi konuştu!

Çek Cumhuriyeti'nin Teknik Direktörü Pavel Vrba, Türkiye maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Vrba, Türkiye maçı öncesi konuştu!
Vrba, Türkiye maçı öncesi konuştu!
GİRİŞ 06.10.2015 13:24 GÜNCELLEME 06.10.2015 13:24

Türkiye A Milli Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 10 Ekim akşamı karşılaşacağı Çek Cumhuriyeti'nin Teknik Direktörü Pavel Vrba yaptığı açıklamada "Tüm gücümüz ile son maçlarımıza çıkacağız" dedi. 

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda 8 maç sonunda topladığı 19 puan ile 2. sırada olan ve şampiyonaya direk katılmaya hak kazanan Çek Cumhuriyeti'nde Türkiye ve Hollanda maçı hazırlıkları başladı. 2016 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı garantilemelirine karşın Türkiye ve Hollanda maçlarına tüm ciddiyetleri ve güçleri ile sahaya çıkacaklarını belirten Pavel Vrba oyuncuları ile yaptığı toplantıda bu duruma dikkat çekti. Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'nun sayfasında kısa bir açıklamada bulunan Çek teknik adam "Tüm oyuncularımız ile toplandık. Hiç kimsenin her hangi bir sakatlığı yok. Herkes mutlu ve son iki maça tüm güçü ile çıkmaya hazır" şeklinde konuştu. 

Bursaspor'da gösterdiği başarılı performans ile Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'na çağırılan Tomas Necid hakkında da yorumlarda bulundu. Tomas'ın sağlıklı bir şekilde aralarına geri döndüğü için mutlu olduğunu belirten Pavel Vrba "Tomas'ın sakatlık problemleri vardı. Ama şuan Bursaspor'da oynadığı futbol ile takımının en önemli oynucusu konumunda. Onu tekrar milli takıma getiren unsur da kendi özgüveni ve formudur" dedi.

ADAY KADRODA 23 FUTBOLCU 

Bu arada 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Türkiye ve Hollanda maçına çıkacak olan Çek Cumhuriyeti'nin 23 kişilik kadrosu açıklandı. Kadrodaki en önemli değişik ise Sparta Prague'da oynayan Mario Holek yerine Middlesbrough'un 22 yaşındaki defans oyuncusu Tomas Kalas'ın alınması oldu.

Çek Cumhuriyeti'nin 23 kişilik kadrosu şu şekilde:

Kaleciler: Petr Cech, Tomáš Koubek, Tomáš Vaclik

Defans: Michal Kadlec, Tomas Kalas, Filip Novak, Pavel Kaderábek, Theodor Gebre Selassie, Václav Procházka, Marek Suchy

Orta Saha: Vladimír Darida, Borek Dockal, Martin Frydek, Jan Kopic, Ladislav Krejci, David Pavelka, Milan Petrzela, Jaroslav Plasil, George Skalak, Josef Sural

Forvet: Tomas Necid, Milan Skoda, David Lafata