MHK'dan Çoban hakkında kritik açıklama

MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçının ardından canlı yayında özür dileyen hakem Deniz Çoban hakkında konuştu.

MHK'dan Çoban hakkında kritik açıklama
MHK'dan Çoban hakkında kritik açıklama
GİRİŞ 29.09.2015 21:08 GÜNCELLEME 29.09.2015 21:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçının hakemi Deniz Çoban'ın, maçta yaptığı hatalar nedeniyle canlı yayına çıkıp özür dilemesini "yanlış bir hareket" olarak değerlendirdi.

Doğan Haber Ajansı'na (DHA) konuşan Kuddusi Müftüoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"TFF'nin talimatları, MHK'nin kuralları var. Bunlar kesin. Deniz Çoban kişilik olarak sevdiğim bir insan. Dostum ve arkadaşım. Ama yanlış iş yaptı. Kendisi normale dönsün, kesin kararını verdikten sonra biz de kararımızı vereceğiz. Psikolojik sorunlar yaşıyor ise, yine de kurallar çerçevesinde hareket etmesi lazımdı. Yine de maç sonu teknik direktörlerin soyunma odasına gidip, canlı yayın haricinde onlarla konuşabilirdi."

YORUMLAR 3
  • Doğrucu davut 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence sn. Çoban büyük yanlış yaptı, beceremediğin işi bırakacaksın başkası yapacak. Yarın birilerinin kaderiyle oynayıp özür dilediğinde aynı tepkiyi verecekmisiniz. Madem hata yaptığını kabul ediyorsun yaparsın bir basın toplantısı istifa ettiğini söylersin bu da diğer hakemlere ders olur. Hakimin hatası yüzünden yıllarca hapis yatan adamdan özür dilemesi o adamın ne işine yarar. Lig başı olunca herkes takdir ediyor bu adamı.
    Cevapla
  • MHK Diyorki; 8 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Coban medeni cesaret gosterip hatasini kabul etmis, cikip canli yayinda ozur diledigine gore belli ki art niyet de tasimiyor. MHK bu hakeme odul verecegine yanlis yapti diyor. Atalar bosuna mi soylemis dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar diye..
    Cevapla
  • Feridun 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence Futbol Federasyonlari bu türlü hakem davranislarinin önünü tikamamali cünki tamamen vicdan meselesi. Evet adam bu özürü ile sadece takimlardan özür dilemedi tüm taraftartlarida isin icine katmis oldu. Bence insani bir yaklasim begendim dogrusu
    Cevapla