Orduspor, puanının silinmesine itiraz edecek

Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, 3 puan silme cezasına itirazda bulunacaklarını söyledi.

Orduspor, puanının silinmesine itiraz edecek
Orduspor, puanının silinmesine itiraz edecek
GİRİŞ 05.09.2015 18:39 GÜNCELLEME 05.09.2015 18:39

Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu tarafından kendilerine verilen 3 puan silme cezasına itirazda bulunacaklarını söyledi.

Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, federasyonun Orduspor'un da içinde bulunduğu bazı kulüplere puan silme cezası verdiğini hatırlattı.

Yeni sezon öncesi TFF tarafından verilen puan silme cezasına çok üzüldüklerini belirten Pamuk, "Federasyon tarafından kulübümüze verilen puan silme cezasına yönelik gerekli itirazlarımızı yapacağız" dedi.

Cezanın ertelenmesi yönde taleplerinin olacağını ifade eden Pamuk, "Ekonomik krizlerle boğuşan Orduspor'a bir de puan silme cezası uygulanması çok acı. Hiçbir kulüp bunu kabul edemez. Bu ceza yarın ligin ilk maçını oynayacak oyuncularımızın ve teknik heyetimizin moralini bozmuştur" diye konuştu.

Orduspor'un cezaya maruz bırakılmasında eski yönetimin bariz hatalarının olduğunu da savunan Pamuk, "Artık yönetimde bizler varız. Bundan sonra biz yönetim olarak aynı hataları yapmamak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah bu durumdan en az zararla kurtulmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

TFF Kulüp Lisans Kurulu, ulusal lisans almaya hak kazanamayan Bucaspor, Denizlispor, Kahramanmaraşspor, MKE Ankaragücü, Orduspor, Samsunspor ve Tarsus İdmanyurdu'na 3 puan silme cezası vermişti.