Quaresma'dan bir örnek davranış daha!

Portekiz antrenmanında bir çocuk forma alamadığı için ağlamaya başladı. Quaresma, miniği kucağına aldı ve ona Patricio'nun formasını verdi.

Quaresma'dan bir örnek davranış daha!
Quaresma'dan bir örnek davranış daha!
GİRİŞ 04.09.2015 11:20 GÜNCELLEME 04.09.2015 11:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ege'de yaşanan mülteci utancı sonrası kendi resmi internet sitesinden "Dostum" başlıklı duygusal bir mektup yayınlayan Ricardo Quaresma, herkesin gönlünde taht kurdu. Mülteci sorununun artık bitmesi gerektiğini vurgulayan Beşiktaş'ın yıldızı, Portekiz'de de yaptığı hareket ile herkesi kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

Portekiz Milli Takımı, bugün Fransa ile oynayacakları hazırlık maçı öncesi Estoril şehrindeki antrenmanını taraftarlarına açtı. Bini aşkın Portekizli, idmanı izlemek için tribünleri doldurdu. Antrenman öncesi futbolcular, taraftarlara forma hediye etti.

PATRİCİO FORMANI ÇIKARSANA!

Ama bir çocuk forma alamadığı için ağlamaya başladı. Bunu fark eden Quaresma, hemen miniğin yanına gitti. Çocuğu kucağına alan Portekizli yıldız, "Forma yok mu?" diye sordu. "Hayır" yanıtını alan 31 yaşındaki oyuncu, kaleci Rui Patricio'yu yanına çağırdı ve "Formanı çıkarsana" dedi. 27 yaşındaki kaleci de formasını çıkardı ve ağlayan çocuğa verdi. Büyük bir mutluluk yaşayan minik, koşarak tribünlere gitti. Taraftarlar da bu hareketi nedeniyle Quaresma'yı alkışladı.
 
YÜREĞİ SEVGİ DOL İNSAN

Quaresma'nın cesedi kıyıya vuran 3 yaşındaki Suriyeli Aylan için yazdığı mektup, sosyal medyada gündem oldu. Taraftarlar, Portekizli oyuncuya övgü dolu mesajlar yazdı. İşte mesajlar: "Büyük kalpli adam helal sana", "Adamsın Quaresma", "Yüreği sevgi dolu bir insansın", "Üzüntümüz en az senin kadar dostum."

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 1
  • keamu 8 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun quereşma sen sadece harika bir oyuncu değil aynı zamanda harıka bır insansın.dılerım dığer futbolcularada örnek olur.
    Cevapla