Adana Demirspor-Kayserispor maçında çıt çıkmadı

PTT 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor, sezon açılışını Kayserispor ile oynadığı hazırlık maçı ile yaptı.

Adana Demirspor-Kayserispor maçında çıt çıkmadı
Adana Demirspor-Kayserispor maçında çıt çıkmadı
GİRİŞ 08.08.2015 23:17 GÜNCELLEME 08.08.2015 23:17

0-0 biten karşılaşmada iki takım teknik direktörleri tüm oyuncularına forma şansı verdi. 

DEMİRSPOR TARAFTARIYLA BULUŞTU

Kayserispor maçından önce yapılan açılış töreninde, yönetim, teknik heyet ve futbolcular, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda taraftarlar ile tanıştı. Mavi lacivertli taraftarların büyük ilgi gösterdiği açıylış töreninde konuşan Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, "Yeni sezonda şampiyonluğu hedefledik. Kadromuzu da bu yönde kurduk. Büyük Adana Demirspor taraftarının desteği ve ilgisi ile mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Yeni futbol sezonu hepimize hayırlı olsun" dedi. 

ŞEHİTLER UNUTULMADI

Sahaya 'Türkiye'nin başı sağolsun' yazılı pankart ile çıkan Adana Demirsporlu futbolcular tribünlerden alkış alırken, taraftarlarda Türk Bayrağı sallayarak 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' slofanları attı. Daha sonra şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından karşılaşma başladı. 

İTFAİYE ARACI TARAFTARI SU SIKARAK SERİNLETTİ

Saat 20.30'da başlayan karşılaşmanın ilk yarısında termometreler 29 derece sıcaklığı gösterirken, sıcaklara dayanamayan Adana Demirspor taraftarlar saha içerisinde bulunan itfaiye aracına 'Sula bizi itfaiye' tezahüratı yaptı. Bunun üzerine itfaiye aracı önce maraton tribünündeki taraftarlara, ardından da kapalı tribünde yer alan Demirspor taraftarlarına su sıkarak serinletti. İtfaiyenin sıktığı su ile serinleyen taraftarlar itfaiye aracını alkışlarla gönderdi. 

KAYNAK: DHA