Taraftar fazla dayanamadı İsrail takımını kovaladı

Bulgaristan'da CSKA Sofya ile İsrail'in Aşdod futbol takımları arasında oynanan maçta seyirciler İsrailli ekibin oyuncularını kovaladı.

Taraftar fazla dayanamadı İsrail takımını kovaladı
Taraftar fazla dayanamadı İsrail takımını kovaladı
GİRİŞ 03.08.2015 22:38 GÜNCELLEME 03.08.2015 22:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bulgaristan’ın başkenti Sofya'da CSKA Sofya ile İsrail'in Aşdod futbol takımları arasında 2 Ağustos'ta oynanan dostluk maçında, İsrailli takımın sert müdahalelerine kızan Bulgar taraftarlar sahaya indi.

Üzerlerine koşan taraftarları gören İsrailli oyuncular çareyi kaçmakta buldu. Aşdodlu oyuncuların bazıları kendini tam zamanında soyunma odasına atarken, önü kesilen diğer oyuncular da boş tribünlere çıkarak saldırıdan kurtulmaya çalıştı.

Aşdod'un 1-0 önde sürdürdüğü maçın tansiyonu giderek yükseldi. Uzatma dakikalarında konuk ekibin art arda sert müdahalelerle Bulgar takımın ataklarını durdurması seyircilerin tepkisini çekti.

Aşdod'un üç kırmızı kart gördüğü maçta sahaya pet şişeler fırlatan Bulgar seyirciler, son olarak İsrailli bir oyuncunun kasıtlı müdahalesiyle yerde kalan CSKA'lı oyuncuyu görünce kendilerini daha fazla tutamayarak sahaya koştu.

Bulgaristan'ın tarihindeki en başarılı futbol takımı olan CSKA Sofya, mali sorunları nedeniyle ülkede üçüncü lige düşmüştü.

YORUMLAR 3
  • Abdülmennan 8 yıl önce Şikayet Et
    İsrail'den dost olmazki dostluk maçı oynayasın
    Cevapla
  • Analist 8 yıl önce Şikayet Et
    Dostluk maçında 3 kırmızı kartı ancak bir İsrail Takımı görür...
    Cevapla
  • sakaryali 8 yıl önce Şikayet Et
    haha hep böyle haberler gelse
    Cevapla