Haluk Ulusoy resmen açıkladı: Adayım

Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski başkanı Haluk Ulusoy, bu ay yapılması planlanan seçimli genel kurulda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 03.06.2015 09:56 GÜNCELLEME 17.06.2015 17:42
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Ulusoy, yaptığı yazılı açıklamada, Türk futbolunun iyi yönetilemediğini savunarak, "Türk futbolunu hak ettiği seviyeye tekrar çıkarmak, ileriye götürmek ve Türk futboluna hizmet etmek için göreve hazırım ve adayım" ifadelerini kullandı.

Yaklaşan Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu öncesinde, kaygıların çok geniş bir kitle tarafından paylaşıldığını gördüğünü kaydeden Ulusoy, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün, maalesef Türk futbolunun iyi yönetilemediği gerçeği ve geldiği vahim durum her türlü gösterge ile apaçık ortadadır. Ülkemi çok seviyorum, Türk futbolunu çok seviyorum. Bana her ihtiyaç duyulduğunda Türk futboluna en iyi şekilde hizmet etmek için taşın altına sadece elimi değil, yüreğimi de koydum. Her zaman futboldan bir şeyler almak isteyenlerden değil, aksine futbola bir şeyler katmak isteyenlerden oldum. Bu nedenlerle; Türk futbolunu hak ettiği seviyeye tekrar çıkarmak, ileriye götürmek ve Türk futboluna hizmet etmek için göreve hazırım ve adayım."

Ulusoy, yakın zamanda adaylığıyla ilgili basın toplantısı düzenleyeceğini bildirdi.

YORUMLAR 16
  • m.fil 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir Trabzonlular olarak boyle ilkokul mezunu reklam için memleketini İst.takımlarına tercih eden f.terime baba diyen bu adamı istemeyruuuuk...
    Cevapla
  • bakın hele 8 yıl önce Şikayet Et
    bakın hele onusanlara tupcu olurken bırsey yok h ulusoy olunca gs lıı oluyor sızı tupcu pttlıgınden kurtarıken ıyıde h ulusoy gelıncemı kotu
    Cevapla
  • Ali Ulvi 8 yıl önce Şikayet Et
    Senin rengin çok net belli oluyor tarafsız kalamıyorsun bence boşuna heveslenme başka şişlere bak.
    Cevapla
  • sürmeneli 8 yıl önce Şikayet Et
    istemıyoruz sen gıt cok sevdığın galatasaray a başkan ol
    Cevapla
  • ayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    sen kaldin eksik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle