Slaven Bilic'ten olay açıklamalar

Beşiktaş ile son maçına çıkmaya hazırlanan Slaven Bilic, Hırvat basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Slaven Bilic'ten olay açıklamalar
Slaven Bilic'ten olay açıklamalar
GİRİŞ 28.05.2015 20:10 GÜNCELLEME 28.05.2015 20:13
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlı takımdan ayrılacağını açıklamasının ardından ilk kez konuşan Bilic, elindeki kadrosunun güçsüz olduğunu ima etti. Hırvat çalıştırıcı 2.Başkan Ahmet Nur Çebi'nin sezon içinde yaptığı  '4.yıldızı takacağız' açıklamasını da eleştirdi.

Rakipleriyle aralarında kadro kalitesi anlamında çok ciddi farklar olduğunu vurgulayan Bilic, "Galatasaray'ın yedek kulübesinde Pandev ve Dzemaili gibi geçen yıl Napoli'de oynamış oyuncular vardı. Bizim içinse en iyi oyuncu Atiba Hutchinson'dı. Kendisini Avrupa'da yalnızca futbolu çok yakından takip edenler tanıyor" dedi.

Takımı bu seviyeye Gökhan Töre'nin yaratıcılığı ve Demba Ba'nın yetenekleriyle taşıdıklarını ifade eden Bilic, "Galatasaray, derbiden önceki 5 maçlarını hep 1-0, 2-0'lık skorlarla kazandılar. Bizim rakiplerimize karşı girdiğimizden daha az pozisyona giriyorlardı. Ancak onların kalesinde Muslera var. Her seferinde önemli topları çıkarıyor. Bizim kalemizi ise üçüncü kalecimiz koruyor. İyi kaleci ama üçüncü kaleci. Nasıl üçüncü bitirmeyecektik?.. Ayrıca Sneijder hem bize, hem Fenerbahçe'ye goller attı. Bu durumdan ligi 3. bitirmemiz kaçınılamazdı" ifadelerini kullandı.

Hırvat teknik adam Fenerbahçe'nin kadrosundaki yıldız isimlere de övgüler yağdırarak, "Onların yedek kulübesindeki Diego gibi önemli bir futbolcu oturuyor. Dirk Kuyt hücum hattındaki üç pozisyonda da oynayabiliyor. Dünya Şampiyonası'nda gördük ki defansta bile forma giyebiliyor. Fenerbahçe'de Valencia forması giymiş Mehmet Topal, Inter-Newcastle tecrübesi bulunan Emre Belözoğlu gibi isimler var. Fark yaratan oyunculara sahipler" şeklinde konuştu.

Bilic  2.Başkan Ahmet Nur Çebi'nin "4. yıldızı ilk biz takacağız" sözüne de gönderme yaparak, "Bu arka arkaya 7 şampiyonluk anlamına gelir. Bunu Dinamo Zagreb'ten Zdravko Mamic bile yapamazdı" şeklinde konuştu.

Sezonun kilit maçlarından Gaziantepspor karşılaşmasın yaşananlara da değinen Bilic, "Ba'nın Ronaldo gibi ceza sahası içinde kendisini yere atmayacağını açıklamıştım. Tam şut çekeceği sırada, tüm Türkiye penaltı kararı bekledi ancak kimse bir şey çalmadı, 1-0 öndeydik fakat maçın gitmesine neden oldu" dedi.

YORUMLAR 37
  • Galatasaraylıyım!! 8 yıl önce Şikayet Et
    Ancak BJK da taraftarlarınıda seviyorum Gs ıolmassa BJK şampiyon olsun yine sevinirim ancak BJK de bir aksaklık var taraftarda var destekte var ama ne biliyim birşeyler ters gidiyorrr.
    Cevapla
  • Cebe 8 yıl önce Şikayet Et
    Bilinçten iyi teknik adam aramalarını yanlış Beşiktaş'ın
    Cevapla
  • Erhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam gitmeyi bir kere kafasına koymuş, gitmeyi kafaya yerleştiren kişi çalıştırdığı takımda hayatta başarlı olamaz. Bana göre de iyi bir teknik adam fakat kendisi de gitmek istiyor. O kadar gitmek istiyor ki kovulmak için elinden geleni yapıyor desek abartılı olmaz....
    Cevapla
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    hala biliç diyen var. sanki ikisenedir bişy yaptı. beşiktaş zaten hangi teknikdirektör olsa 3. garanti. bize başarı adaına avrupada biri iş yaptı gerisi boş.
    Cevapla
  • BURAK 8 yıl önce Şikayet Et
    Geç bunları.Mazeret yok.Bana da güçlü takım ver Şampiyon yapayım.TS bile Gs'yi yendi sen yenemedin.Geç bu ayakları.Üzülme yarın seninde kaliteli futbolcuların olu.O parayı almadan önce bunları söyleyecektin.Hemi paranın sıcklığı mı söyletmiyor.Geçiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle