Erdal Alkış: Yıldırım ve Terim'i bitireceğim

TFF başkanlığına aday olan Erdal Alkış, Aziz Yıldırım ve Fatih Terim hakkında şok ifadelerde bulundu.

Erdal Alkış: Yıldırım ve Terim'i bitireceğim
Erdal Alkış: Yıldırım ve Terim'i bitireceğim
GİRİŞ 21.05.2015 12:42 GÜNCELLEME 21.05.2015 12:43
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) haziran ayında yapılacak olağan genel kurulunda başkanlığa aday olan Erdal Alkış, "Seçildiğim gün çalışmayacağım ilk kişi Fatih Terim'dir. Türk futbolunun iki problemi vardır. Biri Aziz Yıldırım, diğeri Fatih Terim'dir" dedi.

İstanbul Sapphire'de düzenlediği basın toplantısında, 3 yıldır arkadaşlarıyla adaylık için çalıştığını anlatan Alkış, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i eleştirdi.

Alkış, başkan seçilmesi durumunda ilk icraatlarının Fatih Terim'le yolları ayırmak olduğunu aktararak, şu ifadeleri kullandı:

"Bütün siyasilerin en iyi anlaşabileceği yönetim kurulunu oluşturacağız. Önümüzdeki haftalarda isimleri açıklayacağız. Seçildiğim gün çalışmayacağım ilk kişi Fatih Terim'dir. Türk futbolunun iki problemi vardır. Biri Aziz Yıldırım, diğeri Fatih Terim'dir. Bu insanların Türk futboluna büyük emekleri var ama seçildiğim andan itibaren ortaya koyacağımız icraatlarla Türk futboluna müdahaleleri engelleyeceğiz."

Alkış, Terim'le yolları ayırdıktan sonra, milli takımın başına en az Fatih Terim kadar tecrübeli bir Türk teknik adam getireceklerini vurguladı.

"Trabzonspor'un şampiyon olup olmadığını belirleyeceğiz"

Erdal Alkış, göreve gelmeleri durumunda 2010-2011 sezonunda Trabzonspor'un istediği şampiyonluk kupasıyla ilgili yeniden soruşturma açacaklarını dile getirdi.

Kurulların tekrar bir soruşturma açacağını belirten Alkış, "2010-2011 sezonunda Trabzonspor'un gerçekten şampiyon olup olmadığını belirleyeceğiz. Haklılarsa kupalarını vereceğiz, değillerse barış yoluyla olayı çözeceğiz. Bu yıl enteresan şekilde bazı kulüplerin önüne geçildi. Bunu çözmek zorundayız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 58
  • berk 8 yıl önce Şikayet Et
    şampiyon belli zaten kardaş. sen sadece Trabzonspor diye ilan etme meselesini çöz yeter
    Cevapla
  • ünal 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede el birligii ile futbolu bitirdiler.bunda bu camiada kim varsa hepside suçludur
    Cevapla
  • murat osmanoglu 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adami gercekten tuttum.
    Cevapla
  • kamiloğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    "Trabzonspor'un şampiyon olup olmadığını belirleyeceğiz" : OUT Türk futbolunun iki problemi vardır. Biri Aziz Yıldırım, : İN
    Cevapla
  • can 8 yıl önce Şikayet Et
    "Bütün siyasilerin en iyi anlaşabileceği yönetim kurulunu oluşturacağız." demekki futbol siyasileşek, onların sözünden dışarı çıkmayacak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle