'Kahpece plan yapmasınlar'

Adana Demirspor'da, teknik direktör Ünal Karaman, şampiyon olacaklarını iddia etti.

'Kahpece plan yapmasınlar'
'Kahpece plan yapmasınlar'
GİRİŞ 24.04.2015 22:49 GÜNCELLEME 24.04.2015 22:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

PTT 1. Lig'de sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 3-3 berabere kalan Adana Demirspor'da, teknik direktör Ünal Karaman, şampiyon olacaklarını iddia etti. Algı operasyonu oluşturulduğunu savunan Karaman, "Üzerimize kahpece plan yapmasınlar" dedi.

Ünal Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Çanakkale şehitlerini, tüm şehit ve gazileri saygıyla andığını, ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladığını ifade etti.

Geçen hafta "algı operasyonu" oluşturulduğunu savunan Karaman, "Sahada, 23 Nisan kutlaması yapabilecek yaşta çocuklar mücadele ediyor. Siz bu çocukların emeği üzerinden kalkıyorsunuz kumpas hareketi oluşturuyorsunuz" diye konuştu.

"Mazimiz temiz" diyen Karaman, şunları kaydetti:

"1 lira, 1 gol, 1 puan... Allah bana yaşatacaksa haram zıkkım olsun. Bu emek bu kadar basit çalınmaz, çalınmamalı. Allah bana yaşatacaksa, yaşatmasın. Ayıptır, bu çocuklar alın teri döküyor. Yazık günah değil mi? Bu çocukların üzerine, bizim üzerimize kahpece plan yapmasınlar. Biz şampiyonluğu kaybedebiliriz, olamayabiliriz. İlk defa söylüyorum, şampiyon olacağız. Onlara inat olacağız."

YORUMLAR 1
  • HATAYLI SADULLAH ERGİN 8 yıl önce Şikayet Et
    Ünal Hoca. düzgün ve dürüst bir spor adamıdır. Onun sözlerini önemsiyor ve inanıyorum. Komşumuz Adana Demirspor'a şampiyonluk yolunda başarılar
    Cevapla