Anfield Road'da yıldızlar geçidi

Gerrard ve eski oyunculardan Jamie Carragher'ın kaptanlığında oluşturulan takımların karşılaştığı yardım maçı 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Anfield Road'da yıldızlar geçidi
Anfield Road'da yıldızlar geçidi
GİRİŞ 29.03.2015 19:18 GÜNCELLEME 30.03.2015 06:31

İngiltere Premier Lig kulüplerinden Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard ve eski oyuncularından Jamie Carragher tarafından oluşturulan takımlar, yardım maçında bir araya geldi.

Anfield Road Stadı'nın evsahipliği yaptığı maçta Gerrard ve Carragher'ın kaptanlığında karşı karşıya gelen takımlarda, aralarında Kasımpaşa'dan Ryan Babel, Barcelona'dan Luis Suarez, Atletico Madrid'den Fernando Torres, Bayern Münih'ten Xabi Alonso'nun da olduğu geçmiş yıllarda Liverpool'da forma giyen birçok oyuncunun yanı sıra Chelsea'den Didier Drogba ve John Terry ile futbolu bırakan Thierry Henry de yer aldı.

Gerrard'ın takımında Brad Jones, Anthony Gerrard, Glen Johnson, John Terry, John Arne Riise, Kevin Nolan, Xabi Alonso, Ryan Babel, Thierry Henry, Jerome Sinclair, Scott Dann, Ashley Williams, Luis Suarez, Fernando Torres, Charlie Adam, Jay Spearing, Stephen Warnock ve Joao Carlos Teixeira mücadele etti.

Carragher'ın takımında ise Pepe Reina, Jon Flanagan, Alvaro Arbeloa, Martin Kelly, Harry Kewell, Stewart Downing, Lucas, Jonjo Shelvey, Didier Drogba, Mario Balotelli, Peter Gulacsi, Luis Garcia, Craig Noone, Alberto Moreno, Gael Clichy, Fabio Borini ve Craig Bellamy sahaya çıktı.

Mücadelenin 9. dakikasında Balotelli ile 1-0 öne geçen Carragher'ın takımı, 23. dakikada Drogba'nın golüyle farkı 2'ye çıkardı. Gerrard'ın, 37. dakikada penaltıdan attığı golle taraflar devre arasına 2-1'lik skorla gitti. Mücadelenin 69. dakikasında Gerrard, bir kez daha penaltıdan bulduğu golle durumu 2-2'ye getirdi ve maç bu skorla sonuçlandı.

Geliri, sosyal sorumluluk projelerinde kullanılmak üzere Liverpool Vakfı'na gönderilen "All-Star" maçında, daha önce yer alacağı açıklanan Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt ise sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.