Tekke: Türk sporcusu yetenekli ama tembel

'Tecrübe Konuşuyor' söyleşisinde konuşan A2 Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Tekke, "Her şeyi başarabiliriz ama tembeliz" dedi.

Tekke: Türk sporcusu yetenekli ama tembel
Tekke: Türk sporcusu yetenekli ama tembel
GİRİŞ 11.03.2015 19:07 GÜNCELLEME 11.03.2015 19:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği 'Tecrübe Konuşuyor' söyleşisinde konuşan A2 Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Tekke, Türk futbolcularının yetenekli olduğunu belirterek, "Her şeyi başarabiliriz. Fakat şunu söyleyeyim; tembeliz" dedi.

MKÜ İskenderun Mustafa Yazıcı Konservatuarı'ndan gerçekleştirilen prograda TRT Spor spikerlerinden Erdoğan Arıkan, eski milli futbolcu A2 Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Tekke ve ünlü boksör Adem Kılıççı soruları yanıtladı.

Sporseverlerin ve gençlerin ilgi gösterdiği söyleşiye Gençlik Merkezleri Genel Müdürü Yardımcısı Hasan Davulcu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil, Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Gençlik ve Spor Hatay İl Müdürü Emrullah Taşkın ile spora ilgi duyan gençler katıldı.

Canlı müzik ile başlayan söyleşide açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor Hatay İl Müdürü Emrullah Taşkın, "Bugün burada çok değerli iki sporcu ile sohbet etme imkanı bulacaksınız. Onlar sizlere yaşam öykülerinden kesitler anlatacaklar. Onları sorularınızla sıkıştırın. Hayatta zoru nasıl başardıklarını öğrenin ve kendinize pay çıkarın" dedi.

Gençlik Merkezleri Genel Müdürü Yardımcısı Hasan Davulcu, “Bakanlığımıza bağlı gençlik merkezlerimiz 196 tane. Hedefimiz 2016 sonu gibi 350 gibi bir rakama ulaşmak. 900 binin üzerinde üyesiyle şuanda Türkiye’nin en genç en dinamik ailesi gençlik merkezleri. Sizlerden istirhamımız gençlik merkezlerimize gelmeniz ve buralardan ücretsiz kurslardan, imkanlarından faydalanmanız" diye konuştu.

'TÜRK SPORCUSU YETENEKLİ AMA TEMBEL'

A2 Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Tekke, Türk futbolcuların yetenekli olduğunu belirterek bir çok yabancı sporcuyla bir arada olma ve oynama imkanını bulduğunu onları yakından tanıma şansına sahip olduğunu söyledi. Tekke, "Bizim insanımız hepsinden daha yetenekli. Bunu kesinlikle bilin her şeyi başarabiliriz. Fakat şunu da söyleyelim; tembeliz. Çalışmamız gerekiyor. Yapabileceğinize inanın ama bunun için çalışın" diye konuştu.

Milli boksör Adem Kılıççı, yaptığı spor branşının futbol kadar evrensel olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Boksu anneler babalar çoğu kişi spor olarak değil dövüş olarak görüyor. Ancak yaptığım spor bir savunma sporudur, olimpiyatta da temsili olan bir spordur. Ülkemiz de de çok ilgi gösterilen bir branş değil ama zoru başarmak da güzel ben bunu başardım. Boks sporunu sevdirmeye çalışıyoruz."

YORUMLAR 2
  • Kann 9 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Tekke Türkiye nin en yetenekli gelmis gecmis oyuncularindna bir tanesi,söyledikleri dogru..Lakin kendisi antramanlarda cok calismayan bir oyuncu diye hatirliyorum.
    Cevapla
  • taner kayhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Fatih tekke diyorsa dogrudur.cunkü dogru adamdır kendisi
    Cevapla